NERO koffie

NERO koffie; Topkwaliteit koffie en koffiemachines

Een koffieautomaat kopen voor uw bedrijf? Wij bieden de beste koffiemachines voor zakelijk gebruik. Steeds meer fijnproevers ontdekken het genot van speciale soorten koffie als ristretto, espresso, cappuccino en latte macchiato. NERO koffie levert die heerlijke authentieke koffiebeleving voor heel ondernemend Nederland. Een koffieautomaat op kantoor, in de winkel, showroom of in kleinschalige horeca, biedt NERO koffieautomaten met bonen voor overheerlijke smaken. NERO koffiebonen zijn namelijk ambachtelijk gebrande koffiebonen in diverse mélanges met zorg en smaak samengesteld.

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

Bestellen of informatie?

Bestel direct gemakkelijk en snel koffie of ontvang informatie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Prestigieuze koffiefaciliteiten voor een beter bedrijfsimago

De ‘keuken’ en koffiecorner  veranderen hedendaags van werkruimte naar ontmoetingsruimte voor klanten, gasten, families en andere relaties.

Ten aanzien van uw bedrijfsimage erkent NERO koffie het belang van perfect kwalitatief uitziende koffiefaciliteiten binnen uw bedrijf. NERO levert daarom hoogwaardige professionele machines van het merk JURA.

De espressomachines zijn eenvoudig te bedienen en bieden variatie voor elke koffiewens.

GIGA X8

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine?
Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie of over onze koffieautomaten en koffiemachines? Neem contact op

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op. U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NERO koffie

Bel ons
Mail ons

    ×

    Vraag een offerte aan