Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffiemachine zakelijk

Uw specialist in zakelijke koffiemachines

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? NERO water en koffie heeft het perfecte koffiezetapparaat voor op kantoor: De Jura Professional, in verschillende varianten verkrijgbaar. Wenst u dit koffieautomaat bij ons te kopen? Wij leveren die heerlijke authentieke koffiebeleving voor heel zakelijk Nederland. Onze koffiezetapparaten zijn voorzien van bonen voor overheerlijke koffies. Deze bonen zijn namelijk ambachtelijk gebrand, in diverse mélanges en met zorg en smaak samengesteld. Kortom, bestel direct uw gewenste koffiemachine voor op kantoor!

Wat een koffiemachine doet met uw bedrijfsimago

De zakelijke wereld verandert. Tegenwoordig gelden koffiecorners niet alleen als plek om een koffie uit het koffieautomaat te halen, maar zijn het haast volwaardige werk- en ontmoetingsplekken. Niet alleen voor collega’s onderling, maar ook klanten, opdrachtgevers en andere relaties. Het staat daardoor sterk in verbinding met het imago van uw zaak. Kiest u voor een professioneel koffiezetapparaat? Waar iedereen terecht kan voor een heerlijke kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato? Dan geeft dit een zeer goede indruk op uw gasten. Onze koffiemachines zijn zeer eenvoudig te bedienen en bieden een grote variatie aan mogelijkheden en smaken. Ze winnen niet voor niets regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid!

Hoe koffie zijn specifieke smaak en kleur krijgt

Tijdens een zakelijk samenzijn, is er niets zo lekker als een goede bak koffie. Deze koffie moet dan ook van zeer goede kwaliteit zijn. Daarom selecteren wij zeer kritisch onze bonen. Wist u overigens al dat koffiebonen pas bij het branden hun unieke smaak, aroma en kleur krijgen? Tijdens dit bijzondere brandingsproces ontstaan meer dan 800 aromatische stoffen. Dat verklaart die heerlijke geur!

De brandingsgraad bepaalt de smaak van de koffie. Het beïnvloedt zowel de zuurheid als de bitterheid. Een lichte branding resulteert in een lichte, wat zurige koffie. Een sterke branding maakt de koffie juist bitter in plaats van zurig. Welke smaak haalt u graag uit het koffiezetapparaat voor zakelijk gebruik?

Deze koffie haalt u uit ons koffieautomaat

Als men besluit koffiebonen te kopen voor eigen of zakelijke koffiemachines, wordt vaak gekozen voor de melanges van de Arabica (milde smaak) en Robusta (krachtige smaak). Gezien bonen een natuurproduct zijn, kan de smaak soms ietwat verschillen.

Wij letten er zeer secuur op dat de smaak van onze koffiebonen zo goed als constant blijft. Om dit te bereiken worden meerdere partijen groene koffie getest op hun kenmerken en vervolgens met elkaar gemengd. Hier zorgt de melangeur voor. Hij weet als geen ander hoe de eigenschappen van koffiesoorten elkaar aanvullen. Ook is hij uitermate bekend met het effect van de branding op de verschillende boonsoorten. Wij bieden twee bijzondere combinaties aan van Arabica en Robusta bonen. Lees verder om deze te ontdekken!

Meer informatie over onze koffiemelanges

Als u bij ons een koffiemachine voor zakelijk gebruik wenst te kopen, horen daar natuurlijk ook goede koffiebonen bij. Wij maken voor onze koffieautomaten twee verschillende soorten mélanges: de NERO Primo en de NERO Imagio. Eerstgenoemde is een dark/medium gebrande blend op basis van 90% Arabica en 10% Robusta.

Denk aan een espresso met een krachtige, volle body met een zoete afdronk. Deze melange is vrij donker en heeft een rijke smaak. Het is dan ook een perfecte koffie voor cappuccino’s, latte’s of andere melkkoffies. Onze NERO Imagio is een dark/medium gebrande blend op basis van 70% Arabica en 30% Robusta. Deze koffie heeft een uitgesproken krachtige Italiaanse smaak. Het is de volmaakte koffie voor zowel een espresso als een café crème. Welke mélange wenst u te kopen voor uw zakelijke koffiemachines?

Onze zakelijke service voor bij u op kantoor

Wij onderscheiden ons op verschillende punten van andere aanbieders in koffiemachines. Zo vindt u bij ons de hoogste kwaliteitsgarantie, efficiëntie en service. Dit ziet u terug in ons zeer tevreden klantenpakket, het ruim opgebouwde distributiekanaal en onze passie voor heerlijke koffie. Vandaar dat wij enkel de lekkerste bonen en de beste koffiemachines voor zakelijk gebruik aanbieden.

Op al onze koffiemachines zit een garantie tot 2 jaar. Verder zorgt ons exclusieve automatiseringssysteem ervoor dat uw voorraad van koffiebonen altijd netjes op peil is. Besluit u de GIGA C Professional koffiemachine te kopen? Dan geniet u zelfs nog van extra zekerheid en service. Zo wordt 12 maanden na de installatie van dit koffiezetapparaat een gratis inspectiebeurt uitgevoerd. Na 2 jaar wordt deze dienst nog eens herhaald. Benieuwd naar onze koffieautomaten voor zakelijk gebruik en onze service? Neem contact met ons op of bestel direct!

Bestel uw koffiemachine voor zakelijk gebruik

Weet u al precies welke koffiemachine voor zakelijk gebruik u wenst te kopen? Bestel dan direct. Heeft u vragen over een bepaald koffiezetapparaat?

Bel naar 0492-524494, stuur een mail naar info@nerowater.nl of vul ons online contactformulier in. Met een zakelijk koffieautomaat en koffiebonen van ons, komt u elke dag op kantoor makkelijk en plezierig door!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog geen Exclusieve Jura koffiemachine?

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

NERO koffie biedt professionele Jura koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. De koffieautomaten bieden verschillende mogelijkheden in soorten koffie als ook in capaciteit. Voor professioneel gebruik is veelal een hogere capaciteit nodig.

Met het gebruik van Jura koffiemachines met koffiebonen van NERO koffie levert u een prachtig visitekaartje aan uw relaties namens uw bedrijf.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!