Een visitekaartje voor uw bedrijf

Over ons

Klein in formaat, groots in mogelijkheden. Dat is NERO!

Met een team dat op 2 handen te tellen is, werkt NERO sinds 2008 vanuit Helmond aan het voorzien van bedrijven door heel Midden en Zuid-Nederland. De eerste jaren bestond dit alleen uit waterkoelers en water, later werden dit ook koffiemachines, eigen NERO koffiebonen én wijn. Met een flinke bak Horeca ervaring en ondernemersgeest, zijn de oprichters in 2008 NERO water BV begonnen. De visie was duidelijk; de service bieden die de mensen van ons gewend zijn (persoonlijk, laagdrempelig en eerlijk), maar dan op een grotere schaal. En dat is gelukt! NERO, het bedrijf dat klein begon, is uitgegroeid tot een groots succesverhaal dat de verwachtingen van haar klanten keer op keer overtreft!

Klein in formaat, groots in mogelijkheden. Dat is NERO!

 

Met een team dat op 2 handen te tellen is, werkt NERO sinds 2008 vanuit Helmond aan het voorzien van bedrijven door heel Midden en Zuid-Nederland. De eerste jaren bestond dit alleen uit waterkoelers en water, later werden dit ook koffiemachines, eigen NERO koffiebonen én wijn.

Met een flinke bak Horeca ervaring en ondernemersgeest, zijn de oprichters in 2008 NERO water BV begonnen. De visie was duidelijk; de service bieden die de mensen van ons gewend zijn (persoonlijk, laagdrempelig en eerlijk), maar dan op een grotere schaal. En dat is gelukt!

NERO, het bedrijf dat klein begon, is uitgegroeid tot een groots succesverhaal dat de verwachtingen van haar klanten keer op keer overtreft!

Waarom NERO water?

NERO water is al jaren toonaangevend in de drinkwaterindustrie vanwege de hoogste kwaliteitsgarantie, efficiency en service.

Met zuiver water van een officieel erkende bron blijft de kwaliteit die NERO hanteert niet alleen beperkt tot de bottelarij, maar ook op locatie zorgen de medewerkers ervoor dat de waterkoelers goed onderhouden worden ten behoeve van de maximale hygiëne.

Perfecte faciliteiten

U beschikt op ieder moment van de dag over heerlijk gezond water voor u en uw medewerkers. De waterkoelers van NERO Water beschikken optioneel ook over een heetwatervoorziening. Heerlijk, makkelijk en snel voor een kop thee of kop soep.

Collega’s en bezoekers van uw bedrijf zullen deze service ten zeerste waarderen. Bovendien is het zuivere drinkwater prijstechnisch veel voordeliger dan frisdranken en koffie met toebehoren.

Waterkoelers

Bij NERO water kunt u een waterkoelers met daarin mineraalhoudend bronwater óf gefilterd leidingwater kopen of huren. Natuurlijk, mineraalhoudend bronwater zuivert het lichaam & geest en is daarom de meest verantwoorde dorstlesser. Een waterkoeler of waterdispenser van NERO water zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kunt genieten van water.

De inzet van waterkoelers levert een enorme besparing aan suiker, melk en frisdranken. Bestel direct uw gewenste waterkoeler voor op kantoor!

Waterkoeler huren of kopen

Indien u een waterkoeler bij ons huurt verrichten wij het onderhoud en reiniging, dit doen wij om de kwaliteit te waarborgen. Tevens wordt het exterieur van de installatie voor gekoeld drinkwater schoongehouden en gecontroleerd op eventuele defecten.

Bij het kopen van een waterkoeler kunt u gebruik maken van het onderhoudsabonnement. Onze servicedienst voor bedrijven verzorgt dit uitgebreide sanitaire onderhoud tweemaal per jaar. Hierbij wordt de koeler grondig gereinigd en worden alle componenten die in aanraking komen met water volgens strikt hygiënische richtlijnen gereinigd.

Heeft u interesse in deze service bij u op kantoor? Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen en huren van waterkoelers voor bedrijven.

Welk systeem uw voorkeur ook heeft dit zijn de voordelen van onze apparaten:

  • Onze apparaten zijn volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen
  • Onze apparaten hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Onze apparaten worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem

Water nabestellen

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Klein Süntel. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.

Deze eigenschap heeft als resultaat dat uw waterkoeler zeer energiezuinig werkt, dat het drinkwater van constante kwaliteit blijft, dat maximale hygiëne gewaarborgd wordt en dat er geen waterdamp in uw systeem ontstaat. Kortom, plaats vandaag nog uw bestelling!

Heeft u flessen nodig voor uw flessenwaterkoeler? Bestel direct via ons bestelformulier. Met vragen belt u naar 0492-524494, mailt u naar info@nerowater.nl of vult u ons online contactformulier in. Bij ons kunt u de juiste waterflessen kopen!

Waarom een waterdispenser?

NERO water wint het mineraalhoudende water uit de ministerieel erkende bron Klein Süntel. Het prehistorische drinkwater is uitstekend geconserveerd gebleven op een diepte van 198 meter. Tijdens de winning wordt het water onder druk gezuiverd en gefilterd en zodoende nog zuiverder gemaakt. Door het gebruik van membrane worden er alleen watermoleculen doorgelaten waardoor uitsluitend zuiver water overblijft. 

NERO water levert heerlijk mineraalhoudend drinkwater dat officieel erkend is.

Milieuvriendelijke en energiezuinige watercoolers

Onze waterkoelers hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat en zijn derhalve volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen. Al onze modellen worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem, tegen knoeien, bacteriën en grote luchtbellen.

De koelreservoirs van onze watercoolers worden van binnenuit gekoeld. Dit werkt energiezuinig en veroorzaakt geen waterdamp in uw systeem. Voor het koelsysteem wordt gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel. Als resultaat werkt uw waterkoeler en blijft uw drinkwater van constante kwaliteit en wordt een maximale hygiëne gewaarborgd. Kortom, besluit vandaag nog een watercooler te kopen of te huren voor op kantoor!

De beste waterkoelers voor bedrijven

Voor op kantoor bij alle soorten bedrijven hebben wij de juiste waterkoelers. Heeft u behoefte aan puur bronwater? Kies dan voor onze flessenwaterkoeler. Het optimaal gezuiverde mineraalhoudende water dat hieruit te tappen is, is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Klein Süntel. 

Wilt u op kantoor eenvoudig water kunnen drinken uit de leiding? Maar wenst u wel dat dit uitvoerig gefilterd is? Kies dan voor onze gebruiksvriendelijke leidingwaterkoeler. Voor bedrijven zijn watercoolers ideaal. Hiermee wordt het een stuk makkelijker die aanbevolen twee liter water per dag te halen!

Welke watercooler wenst u te kopen of huren voor op kantoor?

Weet u al welke watercoolers u wilt huren of kopen? Wij hebben al vele bedrijven verrijkt met onze drinkwatersystemen. Bestel direct of vraag informatie over onze waterkoelers op via 0492-524494info@nerowater.nl of vul ons online contactformulier in. Besluit ook, net als vele bedrijven voor u deden, een waterkoeler voor op kantoor te huren of te kopen!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.

Informatie aanvragen

Heerlijk gekoeld NERO water voor iedereen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.