Een visitekaartje voor uw bedrijf

Service en garantie

Service en garantie van NERO water

Het exclusieve NERO water automatiseringssysteem zorgt dat u nooit zonder water komt te zitten. Van alle relaties wordt de voorraad exact bijgehouden.

Op het moment dat u de laatste waterfles op de koeler zet, komt een van onze distributiemedewerkers uw nieuwe voorraad leveren.

Of u nu een waterkoeler thuis heeft staan of NERO water op uw bedrijf gebruikt, u hoeft niet te bellen, wij zijn er eerder dan u verwacht!

Kies voor de service en garantie van NERO!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.