Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffie Accessoires

Koffieaccessoires

Glazen Cup Warmer

Hoogwaardige koppenwarmer van roestvrijstaal met witglazen elementen. Passend bij de GIGA X, IMPRESSA Xj en IMPRESSA Xs. Biedt ruimte voor 100 espressokopjes of 60 koffiekopjes.

Afmetingen (b x h x d) 32 x 45 x 32 cm

€ 845,-
Cup Warmer en lade voor toebehoren Professional

Twee geruisloze schuifladen met accessoirelade voor koffie- en espresso lepeltjes.

Afmetingen (b x h x d) 12,2 x 40,6 x 34,9 cm

€ 301,-
Compressor Cooler Pro

Compressor-melkkoeler 4,0 liter, incl niveausensor, koeler op 4˚C bij een buitentemperatuur tot 30˚C; grote deur aan voorzijde, naar onderen scharnierend; passend bij de GIGA X9c/X9/X7c/X7.

Afmetingen (b x h x d) 19,8 x 48,5 x 31,8 cm

€ 1.080,-
Intelligente betaalbox

Afmetingen (b x h x d) 10,4 x 30,4 x 19,5 cm

Compatibilteit

  • GIGA X9c, X8c, X8, X7c, X3c, X3
  • X8, X6
  • WE8*, WE6*

* Niet compatibel met betalingssystemen met creditcardfunctie zoals NAYAX

Cool Control 2,5 liter

Met de nieuw ontwikkelde Cool Control 2,5 liter is de kwaliteit van de trendy koffiespecialiteiten met melk nog verder geperfectioneerd. Deze melkkoeler heeft een grote inhoud en is zeer eenvoudig in gebruik dankzij o.a. de digitale temperatuurindicatie en de exact passende afsluiting. De melkkoeler is ook vaatwasmachinebestendig. Daarmee voldoet de Cool Control 2,5 l perfect aan de eisen van het professionele segment.

€ 299,-
Cool control 1 liter

Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control. Melk met een ideale temperatuur van 4 °C in combinatie met optimale hygiënische omstandigheden vormt de waardevolle basis voor de bereiding van talloze receptcreaties.

Een elegant design, robuuste materialen en hoogwaardige details van aluminium alsmede optimaal bedieningscomfort maken de Cool Control tot het perfecte accessoire van elke koffie-volautomaat.

€ 147,95
Claris Pro Smart

CLARIS Pro Smart werkt volgens het professionele tegenstroom principe en filtert altijd de exacte waterhoeveelheid die nodig is voor de bereiding. Mits correct gebruikt, maakt CLARIS ontkalken compleet overbodig. Dit verhoogt het comfort en bespaart u waardevolle tijd. Schone leidingen, verwarmingselementen en een pomp zonder kalkafzetting verlengen de levensduur van uw volautomaat aantoonbaar.

Geschikt voor: WE6 / WE8 / X6 X8 / X10 / GIGA – Serie

Capaciteit ca. 200 liter

€ 28,93 per stuk
Claris Pro Smart Maxi

Dankzij I.W.S.® (Intelligent Water System) en RFID (Radio Frequency Identification)-technologie communiceert de volautomaat permanent met de filter, verzamelt hij informatie over het filtergebruik en meldt hij wanneer de capaciteit op is. Dat maakt filtervervanging eenvoudiger dan ooit tevoren.

Geschikt voor: X6 / X8 / X10 / GIGA-serie

Capaciteit ca. 500 liter

€ 59,90 per stuk
CLARIS White filterpatroon

De CLARIS white filterpatronen worden gebruikt bij volautomaten waarbij de filterhouder in het waterreservoir zwart is.

Geschikt voor de IMPRESSA XF en IMPRESSA XS

€ 43,50 per set van 4
CLARIS Smart-filterpatroon per set van 3

Voor het eerst communiceert een volautomaat dankzij de moderne RFID-technologie (Radio-frequency Identification) permanent met de filter. Deze herkent of een filter geplaatst is en activeert vervolgens automatisch de juiste modus. Bovendien wordt voortdurend informatie over het filtergebruik verzameld en wordt een melding uitgegeven als de filter uitgewerkt is. Hierdoor is de filtervervanging ongekend eenvoudig.

Geschikt voor: Z8 / Z6 / J6 / J600 / S8 / S80 / E-serie / D-serie / Ena 8 / WE6 / WE8

€ 33,05 per set
JURA waterfiltersysteem

Het JURA waterfiltersysteem is modulair opgebouwd en bestaat uit het filterpatroon, de filterkop en de aansluitslang. Het JURA waterfiltersysteem is bij uitstek geschikt voor gebruik bij alle JURA volautomaten met een vaste wateraansluiting en wordt direct op uw wateraansluiting aangesloten.

€ 118,- per stuk
Melksysteemreiniger

De formule is perfect afgestemd op het gebruik in volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA, en garandeert een zeer effectieve en behoedzame reiniging, waardoor de levensduur van uw volautomaat wordt verlengd. Door het spoelen van uw melkuitloop van uw melkuitloop met de reiniger  worden melkresten en melkvetten verwijderd, en is de volautomaat voor het volgende gebruik hygiënisch schoon.

Fles à 1 liter € 14,50
2-fasen reinigingstabletten

Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Fosfaatvrij.

Pot à 25 stuks € 27,50
2 in 1 ontkalkingstabletten

De speciaal voor JURA koffie-volautomaten ontwikkelde ontkalkingstabletten met geoptimaliseerde oplostijd zorgen voor een grondige, effectieve en duurzame ontkalking. Daarbij geschiedt het ontkalkingsproces nu in twee fasen:

  • Fase één: Verwijdert zorgvuldig en volledig alle kalkafzettingen in de koffie-volautomaten
  • Fase  twee: Verzegelt het doorloopsysteem en zorgt voor een duurzame corrosiebescherming van leidingen en thermoblok
Pot à 36 stuks € 46,50

Bestel uw koffie accessoires

Heeft u een koffiemachine waar u te allen tijde een heerlijke kop koffie kunt halen? Bestel dan handige accessoires ervoor. Bel naar 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl als u meer informatie wenst. Of vul ons online contactformulier in.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.