Een visitekaartje voor uw bedrijf

Over ons

Waarom NERO koffie?

Bij NERO vindt u de hoogste kwaliteitsgarantie, efficiency, en service.  Met het inmiddels zeer tevreden klantenpakket, het opgebouwde distributiekanaal en de passie voor heerlijke koffie, is het assortiment uitgebreid met exclusief samengestelde koffiesmaken en de prachtige koffiemachines van JURA.

Perfecte faciliteiten

De uitstraling van uw koffiecorner en -faciliteiten op uw bedrijf is van invloed op een beter bedrijfsimago bij uw klanten en andere relaties. Bovendien gaat er tegenwoordig niets boven een kopje heerlijke bonenkoffie, espresso en/of cappuccino. Snel en gemakkelijk gemaakt. Collega’s en bezoekers van uw bedrijf zullen deze service ten zeerste waarderen.

Naast het gezondheidsaspect is de functie van een waterkoeler ook van belang. U beschikt op ieder moment van de dag over heerlijk gezond water voor u en uw medewerkers. De waterkoelers van NERO Water beschikken optioneel ook over een heetwatervoorziening. Heerlijk, makkelijk en snel voor een kop thee of kop soep. Collega’s en bezoekers van uw bedrijf zullen deze service ten zeerste waarderen. Bovendien is het zuivere drinkwater prijstechnisch veel voordeliger dan frisdranken en koffie met toebehoren.

Koffie leverancier van

Informatie aanvragen

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.