Een visitekaartje voor uw bedrijf

Over ons

Klein in formaat, groots in mogelijkheden. Dat is NERO!

Met een team dat op 2 handen te tellen is, werkt NERO sinds 2008 vanuit Helmond aan het voorzien van bedrijven door heel Midden en Zuid-Nederland. De eerste jaren bestond dit alleen uit waterkoelers en water, later werden dit ook koffiemachines, eigen NERO koffiebonen én wijn. Met een flinke bak Horeca ervaring en ondernemersgeest, zijn de oprichters in 2008 NERO water BV begonnen. De visie was duidelijk; de service bieden die de mensen van ons gewend zijn (persoonlijk, laagdrempelig en eerlijk), maar dan op een grotere schaal. En dat is gelukt! NERO, het bedrijf dat klein begon, is uitgegroeid tot een groots succesverhaal dat de verwachtingen van haar klanten keer op keer overtreft!

Waarom NERO koffie?

Bij NERO vindt u de hoogste kwaliteitsgarantie, efficiency, en service.  Met het inmiddels zeer tevreden klantenpakket, het opgebouwde distributiekanaal en de passie voor heerlijke koffie, is het assortiment uitgebreid met exclusief samengestelde koffiesmaken en de prachtige koffiemachines van JURA.

Perfecte faciliteiten

De uitstraling van uw koffiecorner en -faciliteiten op uw bedrijf is van invloed op een beter bedrijfsimago bij uw klanten en andere relaties. Bovendien gaat er tegenwoordig niets boven een kopje heerlijke bonenkoffie, espresso en/of cappuccino. Snel en gemakkelijk gemaakt. Collega’s en bezoekers van uw bedrijf zullen deze service ten zeerste waarderen.

Naast het gezondheidsaspect is de functie van een waterkoeler ook van belang. U beschikt op ieder moment van de dag over heerlijk gezond water voor u en uw medewerkers. De waterkoelers van NERO Water beschikken optioneel ook over een heetwatervoorziening. Heerlijk, makkelijk en snel voor een kop thee of kop soep. Collega’s en bezoekers van uw bedrijf zullen deze service ten zeerste waarderen. Bovendien is het zuivere drinkwater prijstechnisch veel voordeliger dan frisdranken en koffie met toebehoren.

Koffie leverancier van

Informatie aanvragen

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!