Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffiebonen

Heerlijke verse koffiebonen bestellen

Pas bij het branden krijgt koffie zijn unieke smaak, aroma en kleur. Tijdens dit speciale brandingsproces ontstaan meer dan 800 aromatische stoffen. Daarom ruikt het zo lekker bij de koffiebranderij! De brandingsgraad is bepalend voor de smaak van de koffie: het beïnvloedt de zuurheid en bitterheid.

Een lichte branding resulteert in lichter, zurige niet bittere koffie. Een sterke branding maakt de koffie erg bitter en niet zurig. Koffiebranders houden het proces dan ook scherp in de gaten, zodat de juiste brandingsgraad wordt bereikt en de koffiebonen de juiste kleur en smaak krijgen.

Koffiebonen melanges kopen en online bestellen

De verse koffiebonen die voor consumptie gebruikt worden, zijn meestal melanges van de Arabica (milde smaak) en Robusta (krachtige smaak). Omdat koffie een natuurproduct is, is de kwaliteit en smaak ervan niet constant. Toch blijkt onze favoriete koffiesoort steeds hetzelfde smaken.

Om dit te bereiken worden partijen groene koffie getest op hun kenmerken en vervolgens met elkaar gemengd voordat u de koffie kunt bestellen. Dat is het werk van de melangeur. Hij weet exact hoe eigenschappen van koffiesoorten elkaar aanvullen en wat het effect is van de branding op de verschillende boonsoorten.

NERO beans heeft twee heerlijke koffie smaken in haar assortiment:

NERO beans primo

Een dark/medium gebrande blend op basis van 90% Arabica en 10% Robusta. Een espresso met een krachtige, volle body met een zoete afdronk.

Deze blend is gebaseerd op grotendeels Zuid Amerikaanse koffie, maar met een fijne touch van Aziatische en Afrikaanse boonsoorten. De brandkleur is vrij donker om voldoende body te realiseren, waardoor ook zeer geschikt voor cappuccino’s.

NERO beans imagio

Een dark/medium gebrande blend op basis van 70% Arabica en 30% Robusta. Een uitgesproken krachtige Italiaanse smaak, volmaakte koffie voor zowel espresso als café crème.

Weetje: Arabica boon geeft dunnere crèmalaag

Een espresso van Arabica bonen smaakt uiteraard anders dan van Robusta bonen. Maar er is nog een verschil. Met Arabica bonen krijg je een dunnere crèmalaag op je koffie. Dat komt door de hoeveelheid vet in de koffieboon. Een Arabica boon bevat meer vet dan een Robusta boon. En vet en schuim werken elkaar tegen. Daarom heeft een espresso van Robusta bonen een dikkere crèmalaag.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog geen Exclusieve Jura koffiemachine?

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

NERO koffie biedt professionele Jura koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. De koffieautomaten bieden verschillende mogelijkheden in soorten koffie als ook in capaciteit. Voor professioneel gebruik is veelal een hogere capaciteit nodig.

Met het gebruik van Jura koffiemachines met koffiebonen van NERO koffie levert u een prachtig visitekaartje aan uw relaties namens uw bedrijf.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!