NERO Water – Waterkoelers

Bestel direct een waterautomaat

Neem contact op via de contactpagina en bestel direct een waterautomaat

Waterkoelers

Bij NERO water kunt u een waterkoelers met daarin mineraalhoudend bronwater óf gefilterd leidingwater kopen of huren. Natuurlijk, mineraalhoudend bronwater zuivert het lichaam & geest en is daarom de meest verantwoorde dorstlesser. Een waterkoeler of waterdispenser van NERO water zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kunt genieten van water.

De inzet van waterkoelers levert een enorme besparing aan koffie, thee, suiker, melk en frisdranken. Bestel direct uw gewenste waterkoeler voor op kantoor!

Waterkoeler FlessenWaterKoeler - Nero Water BV

Leidingwaterkoeler B3 Borg & Overstrom Floorstanding Silver (Transparent)

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Waterkoeler huren of kopen

Indien u een waterkoeler bij ons huurt verrichten wij het onderhoud en reiniging, dit doen wij om de kwaliteit te waarborgen. Tevens wordt het exterieur van de installatie voor gekoeld drinkwater schoongehouden en gecontroleerd op eventuele defecten.

Bij het kopen van een waterkoeler kunt u gebruik maken van het onderhoudsabonnement. Onze servicedienst voor bedrijven verzorgt dit uitgebreide sanitaire onderhoud tweemaal per jaar. Hierbij wordt de koeler grondig gereinigd en worden alle componenten die in aanraking komen met water volgens strikt hygiënische richtlijnen gereinigd.

Heeft u interesse in deze service bij u op kantoor? Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen en huren van waterkoelers voor bedrijven.

Welk systeem uw voorkeur ook heeft dit zijn de voordelen van onze apparaten:

  • Onze apparaten zijn volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen
  • Onze apparaten hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Onze apparaten worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem

Drinkwatersysteem met koeler

NERO water is al jaren toonaangevend in de drinkwaterindustrie vanwege de garantie van hoogste kwaliteit, efficiency en service. De hoogwaardige drinkwatersystemen van NERO water zorgen ervoor dat u altijd voorzien bent van gezond water. De drinkwatersystemen zijn uitermate geschikt voor kantoor, winkel, showroom, kantine, koffiecorner en thuis. NERO water levert waterdispensers, flessen-waterkoelers, leidingwaterkoelers en watertapinstallaties.

Bestel een waterautomaat

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de waterautomaten

Water nabestellen

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.

Deze eigenschap heeft als resultaat dat uw waterkoeler zeer energiezuinig werkt, dat het drinkwater van constante kwaliteit blijft, dat maximale hygiëne gewaarborgd wordt en dat er geen waterdamp in uw systeem ontstaat. Kortom, plaats vandaag nog uw bestelling!

Heeft u flessen nodig voor uw flessenwaterkoeler? Bestel direct via ons bestelformulier. Met vragen belt u naar 0492-524494, mailt u naar info@nerowater.nl of vult u ons online contactformulier in. Bij ons kunt u de juiste waterflessen kopen!

Bestel online water voor uw waterdispenser

Bestel direct gemakkelijk en snel water voor uw waterdispenser!

Waarom een waterdispenser?

NERO water wint het mineraalhoudende water uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Het prehistorische drinkwater is uitstekend geconserveerd gebleven op een diepte van 198 meter. Tijdens de winning wordt het water onder druk gezuiverd en gefilterd en zodoende nog zuiverder gemaakt. Door het gebruik van membrane worden er alleen watermoleculen doorgelaten waardoor uitsluitend zuiver water overblijft. 

NERO water levert heerlijk mineraalhoudend drinkwater dat officieel erkend is.

Milieuvriendelijke en energiezuinige watercoolers

Onze waterkoelers hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat en zijn derhalve volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen. Al onze modellen worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem, tegen knoeien, bacteriën en grote luchtbellen.

De koelreservoirs van onze watercoolers worden van binnenuit gekoeld. Dit werkt energiezuinig en veroorzaakt geen waterdamp in uw systeem. Voor het koelsysteem wordt gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel. Als resultaat werkt uw waterkoeler en blijft uw drinkwater van constante kwaliteit en wordt een maximale hygiëne gewaarborgd. Kortom, besluit vandaag nog een watercooler te kopen of te huren voor op kantoor!

De beste waterkoelers voor bedrijven

Voor op kantoor bij alle soorten bedrijven hebben wij de juiste waterkoelers. Heeft u behoefte aan puur bronwater? Kies dan voor onze flessenwaterkoeler. Het optimaal gezuiverde mineraalhoudende water dat hieruit te tappen is, is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Wilt u op kantoor eenvoudig water kunnen drinken uit de leiding? Maar wenst u wel dat dit uitvoerig gefilterd is? Kies dan voor onze gebruiksvriendelijke leidingwaterkoeler. Voor bedrijven zijn watercoolers ideaal. Hiermee wordt het een stuk makkelijker die aanbevolen twee liter water per dag te halen!

Welke watercooler wenst u te kopen of huren voor op kantoor?

Weet u al welke watercoolers u wilt huren of kopen? Wij hebben al vele bedrijven verrijkt met onze drinkwatersystemen. Bestel direct of vraag informatie over onze waterkoelers op via 0492-524494info@nerowater.nl of vul ons online contactformulier in. Besluit ook, net als vele bedrijven voor u deden, een waterkoeler voor op kantoor te huren of te kopen!

Bel ons
Mail ons

×

Vraag een offerte aan