NERO water

Waterdispenser voor drinkwatersysteem

Natuurlijk, mineraalhoudend drinkwater zuivert het lichaam & geest en is daarom de meest verantwoorde dorstlesser. Een waterdispenser van NERO water zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kunt genieten van water.

Drinkwatersysteem met koeler

NERO water is al jaren toonaangevend in de drinkwaterindustrie vanwege de garantie van hoogste kwaliteit, efficiency en service. De hoogwaardige drinkwatersystemen van NERO water zorgen ervoor dat u altijd voorzien bent van gezond water. De drinkwatersystemen zijn uitermate geschikt voor kantoor, winkel, showroom, kantine, koffiecorner en thuis. NERO water levert waterdispensers, flessen-waterkoelers, leidingwaterkoelers en watertapinstallaties.

De inzet van waterkoeling levert een enorme besparing op aan koffie, thee, suiker, melk en frisdranken.

Proef het zelf!

Bestellen of informatie?

Bestel direct gemakkelijk en snel onze waterkoelers. Of neem contact met ons op!

Ministerieel Erkende bron

NERO water wint het mineraalhoudende water uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Het prehistorische drinkwater is uitstekend geconserveerd gebleven op een diepte van 198 meter. Tijdens de winning wordt het water onder druk gezuiverd en gefilterd en zodoende nog zuiverder gemaakt. Door het gebruik van membrane worden er alleen watermoleculen doorgelaten waardoor uitsluitend zuiver water overblijft. 

NERO water levert heerlijk mineraalhoudend drinkwater dat officieel erkend is.

Nero Water

Heeft u vragen over onze waterkoelers?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons
Mail ons

×

Vraag een offerte aan