Een visitekaartje voor uw bedrijf

Gefilterd water

Mineraalhoudend of gezuiverd water

Wilt u uw pand verrijken met een waterkoeler waar gefilterd water uit te tappen is? Bestel dan een drinkwatersysteem van NERO water en koffie. Zo kunt u op elk moment van de dag genieten van een heerlijk, verfrissend glaasje drinkwater. 

Bij ons heeft u de keuze uit een drinkwatersysteem met daarin natuurlijk, mineraalhoudend drinkwater of een systeem met optimaal gefilterd leidingwater. Waar kiest u voor? Bestel vandaag nog uw gewenste systeem en geniet voortaan van de beste dorstlesser: gefilterd water!

Dit wilt u weten over gefilterd water

Was u zich ervan bewust dat ons lichaam voor maar liefst 70% uit water bestaat? Het is daarom ook niet zo vreemd dat ons geadviseerd wordt dagelijks twee liter zuiver drinkwater te drinken.

Als u in uw pand een drinkwatersysteem heeft staan, behaalt u deze hoeveelheid aanmerkelijk sneller en eenvoudiger.

Ons officieel erkende mineraalhoudende gefilterde drinkwater komt uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Deze prehistorische vloeistof is, door middel van membranen, optimaal gezuiverd en gefilterd. Met als resultaat uitsluitend zuiver gefilterd drinkwater.

Gefilterd bij de winning of direct vanuit de leiding?

Bij ons kunt u twee verschillende drinkwatersystemen bestellen: een flessenwaterkoeler en een leidingwaterkoeler. Als u kiest voor een flessenwaterkoeler, bestelt u direct bij ons flessen à 18,9 liter mineraalhoudend drinkwater dat gefilterd is bij de winning. Onze leidingwaterkoeler wordt direct op de waterleiding aangesloten en levert u gezuiverd en gefilterd leidingwater. Waar u ook voor kiest, onze drinkwatersystemen:

  • Zijn volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen
  • Hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem

Het installeren van een drinkwatersysteem

Als u bij ons een waterkoeler bestelt voor op uw kantoor, winkel, showroom, kantine, koffiecorner en/of thuis, dan komen onze vakkundige medewerkers bij u langs voor de installatie. Zij zorgen er dan voor dat uw waterkoeler naar behoren werkt. De koelreservoirs van onze drinkwatersystemen worden met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel van binnenuit gekoeld.

Hierdoor wordt maximale hygiëne gewaarborgd, blijft het drinkwater van constante kwaliteit, ontstaat er geen waterdamp in uw systeem en werkt laatstgenoemde zeer energiezuinig. Plaats vandaag nog uw bestelling!

Geniet straks ook van gefilterd water

Heeft u zin in een heerlijk, verfrissend glaasje gefilterd water? Kies dan voor drinkwater dat optimaal gezuiverd en gefilterd is! Bestel bij ons een drinkwatersysteem dat u hiervan voorziet. 

Heeft u vragen? Bel dan naar 0492-524494, mail naar info@nerowater.nl of vul ons online contactformulier in. Na een glas gefilterd drinkwater wilt u niet meer anders!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.