Een visitekaartje voor uw bedrijf

Referenties

Referenties NERO water en NERO koffie

NERO bedient een gevarieerd klantenbestand, waarbij de persoonlijke en toegankelijke benadering ervoor zorgt dat onze producten te vinden zijn bij zowel de charmante kapper om de hoek als bij vooraanstaande nationale techbedrijven. Ongeacht de omvang van uw onderneming, staan we altijd klaar om samen met u te werken en u volledig te ontzorgen. Bij NERO draait alles om u, en we zijn trots op de diversiteit van onze klanten en de waardevolle partnerschappen die we met hen hebben opgebouwd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.

Informatie aanvragen

Heerlijk gekoeld NERO water voor iedereen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.