Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffieautomaat met bonen

Een koffieautomaat met bonen van NERO water en koffie

Op zoek naar een koffieautomaat met bonen? NERO water en koffie heeft precies wat u zoekt! Onze bonen en koffieautomaat zijn van de hoogste kwaliteit en betaalbaar. Daarnaast werkt ons automaat zeer efficiënt. Wij hebben in de afgelopen jaren mede door onze hoge kwaliteit vele klanten blij mogen maken met onze producten. Al onze klanten zijn dan ook zeer te spreken over ons. De reden hiervoor is dat wij een zeer goed distributiekanaal hebben en doordat wij u als klant centraal stellen. Wanneer u gebruik maakt van onze bonen, zult u versteld staan van de heerlijke smaak koffie. Ons bedrijf biedt u ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende exclusief samengestelde smaken. Heeft u ook al zin in koffie van de bonen die versgemalen worden in ons koffieautomaat?

Welke indruk laat u achter bij uw klanten?

Als onderneming wilt u natuurlijk zo goed mogelijk overkomen bij uw klanten. Een heerlijk kopje koffie is vaak één van de eerste indrukken die u achterlaat op uw klanten. Laat deze eerste indruk dan ook zo goed mogelijk zijn met de lekkerste koffie. Deze heerlijke koffie maakt u uiteraard met een automaat van ons merk Jura. Zo bent u ervan verzekerd dat u de perfecte indruk maakt op uw klanten. Door ons automaat heeft u gedurende de dag altijd beschikking over lekkere koffie. Wilt u cappuccino of espresso? Ons automaat maakt het allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u met ons koffieautomaat te allen tijde rekenen op gebruiksgemak en een ideale bereiding snelheid.

Bonen van een hoge kwaliteit

Steeds meer koffieliefhebbers vragen om speciale koffiesoorten zoals latte macchiato, espresso, ristretto en cappuccino. Wij bieden overheerlijke koffie voor een koffieautomaat met bonen. Gaat u gebruik maken van ons automaat? Maak dan ook gebruik van onze ambachtelijk gebrande koffiebonen. Bij ons zijn deze ook nog eens beschikbaar in verschillende melanges. Wanneer maakt u gebruik van onze koffieautomaat met bonen?

Meer weten over onze automaten en bonen?

Heeft u een nieuw koffieautomaat nodig? NERO water en koffie heeft precies wat u zoekt net als die heerlijk gebrande koffiebonen. U wilt toch ook elke dag een lekkere kop koffie? Heeft u nog vragen? Voor al uw vragen belt u naar 0492-524494. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@nerowater.nl. Een koffieautomaat met bonen bestelt u bij NERO water en koffie!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog geen Exclusieve Jura koffiemachine?

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

NERO koffie biedt professionele Jura koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. De koffieautomaten bieden verschillende mogelijkheden in soorten koffie als ook in capaciteit. Voor professioneel gebruik is veelal een hogere capaciteit nodig.

Met het gebruik van Jura koffiemachines met koffiebonen van NERO koffie levert u een prachtig visitekaartje aan uw relaties namens uw bedrijf.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!