Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffie op kantoor

Koffie op kantoor van NERO water en koffie

Wilt u ook een koffiemachine op kantoor? NERO water en koffie heeft de perfecte koffiemachine voor op kantoor, namelijk een koffiemachine van Jura. NERO water en koffie biedt u de hoogste kwaliteitsgarantie, service en efficiency. Wij hebben al meerdere bedrijven blij gemaakt met een koffieautomaat op kantoor van ons. Tegenwoordig hebben wij al een zeer groot klantenpakket opgebouwd. Door ons uitmuntende distributiekanaal kunt u op kantoor te allen tijde op ons rekenen. Onze passie merkt u aan de hoogwaardige kwaliteit van het koffieautomaat dat wij bij u op kantoor leveren. Daarnaast biedt ons bedrijf u veel exclusieve samengestelde smaken in koffie. Zo heeft u een ruime keuze in koffie om te gebruiken voor uw koffiemachine op kantoor.

Het overkomen naar uw klanten

Het is zeer belangrijk hoe u overkomt naar klanten en relaties op kantoor. Een goed koffieautomaat op kantoor is dan ook essentieel. De beste keuze voor koffie op kantoor is een koffiemachine van Jura. Zo krijgt u elke dag dat heerlijke verse kopje bonenkoffie om gedurende de dag te drinken. Hierin maakt het niet uit of u een gewoon kopje koffie drinkt of een cappuccino of espresso. Daarnaast werkt onze koffiemachine snel en is deze gemakkelijk te bedienen. Zo krijgen uw medewerkers en klanten dat perfecte kopje koffie.

De beste kwaliteit koffie op kantoor

Steeds meer koffieliefhebbers waarderen speciale koffiesoorten zoals ristretto, cappuccino, latte macchiato en espresso. Ons bedrijf levert daarom ook voor ondernemend Nederland de perfecte authentieke koffiebeleving op kantoor. Met onze koffiemachine en koffiebonen wordt koffiedrinken iets om naar uit te kijken. Voor uw koffiemachine op kantoor maakt u natuurlijk ook gebruik van onze ambachtelijke gebrande koffiebonen. Deze bonen zijn beschikbaar in verschillende melanges. Wij selecteren met zorg en smaak uw koffie, waardoor u echt kunt genieten. Wanneer bestelt u een koffieautomaat voor op kantoor?

De koffiecorner

Wij ervaren dat de koffiecorner steeds belangrijker wordt als ontmoetingsplaats voor medewerkers, gasten en klanten. Het belang van een perfecte koffiemachine voor uw bedrijfsimago is dan ook zeer belangrijk. Hierdoor wordt koffie op kantoor een ware beleving. Steeds meer bedrijven erkennen het belang van perfecte koffiefaciliteiten door een goed koffieautomaat op kantoor. Het is niet alleen belangrijk dat uw koffieautomaat makkelijk te bedienen is, maar dat er ook meerdere variaties in koffie mogelijk zijn. De koffiemachine die wij leveren wint dan ook regelmatig internationale awards op het gebied van design, productinnovatie en milieuvriendelijkheid.

Verschillende mogelijkheden voor uw koffieautomaat

Ons koffieautomaat biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten koffie en deze zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten. Dit doen wij omdat de frequentie van gebruik voor ieder bedrijf anders is. Koffie op kantoor van NERO water en koffie wordt het visitekaartje voor uw klanten. Want een heerlijk kopje koffie betekent een goede indruk op uw klanten. Daarnaast wordt het werk voor uw medewerkers leuker met lekkere koffiebonen en een goede koffiemachine.

Een koffiemachine op kantoor van ons merk

NERO heeft voor uw koffiemachine op kantoor de lekkerste koffie smaken die wij exclusief hebben samengesteld. Tevens vindt u bij ons de hoogste kwaliteit in service, efficiency en product. Voor koffie op kantoor raden wij dan ook aan om een koffieautomaat van ons merk te gebruiken. Dit is de beste keus voor koffie op kantoor. Daarnaast maakt u een goede indruk op uw klanten met onze koffiemachine.

De heerlijkste koffiebonen voor op kantoor

Tijdens het branden krijgt koffie zijn unieke smaak, kleur en aroma. Er ontstaan dan ook 800 aromatische stoffen tijdens het brandingsproces. Hierdoor ruikt het zo lekker bij de koffiebrander. De brandingsgraad is zeer bepalend voor de smaak van koffie. Dit proces beïnvloedt de zuurheid en bitterheid van uw koffie op kantoor.

Een lichte branding zorgt voor een zurige, lichtere en niet bittere smaak. Wanneer een sterke branding wordt toegepast, wordt de smaak zeer bitter en niet zurig. Het proces moet dan ook zeer goed in de gaten gehouden worden door koffiebranders. Zo bereiken deze branders de perfecte brandingsgraad en dit zorgt voor de juiste kleur van koffiebonen. Zo krijgt u de heerlijkste koffie uit uw koffieautomaat op kantoor.

Bestel uw koffiemachine voor op kantoor

Ziet u het al voor zich, een koffieautomaat op kantoor van ons merk? U krijgt dan de heerlijkste koffie voor uzelf, uw klanten en medewerkers. Koffie op kantoor laat u natuurlijk verzorgen door NERO water en koffie. Heerlijke koffiebonen en een goede koffiemachine zorgen dat ook de productiviteit op kantoor stijgt. Daarnaast wordt het plezier in het werk vergroot.

Wacht niet langer en bestel bij ons een koffiemachine voor op kantoor. Voor al uw vragen zijn wij telefonisch te bereiken via 0492-524494. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@nerowater.nl. Koffie op kantoor wordt een ware beleving met de koffiemachine van NERO water en koffie.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog geen Exclusieve Jura koffiemachine?

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

NERO koffie biedt professionele Jura koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. De koffieautomaten bieden verschillende mogelijkheden in soorten koffie als ook in capaciteit. Voor professioneel gebruik is veelal een hogere capaciteit nodig.

Met het gebruik van Jura koffiemachines met koffiebonen van NERO koffie levert u een prachtig visitekaartje aan uw relaties namens uw bedrijf.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!