Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffieautomaat kopen

Een koffieautomaat kopen doet u bij NERO water en koffie

Wilt u een koffieautomaat kopen? Dit doet u uiteraard bij NERO water en koffie! Het kopen van een koffieautomaat is bij ons betaalbaar! Tevens krijgt u bij ons de hoogste kwaliteit en weet u zeker dat uw automaat efficiënt werkt. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om ons klantenpakket op te bouwen. Dit klantenpakket bestaat dan ook uit klanten die zeer te spreken zijn over onze producten en diensten. Dit is onder andere te danken aan ons zeer goede distributiekanaal en de kwaliteit die wij te allen tijde leveren. Wanneer u een automaat gaat kopen bij ons, zult u verbaast zijn over de kwaliteit van ons product. Daarnaast kunt u bij ons bedrijf kiezen uit verschillende exclusief samengestelde smaken koffie. Wanneer u overgaat tot het kopen van een koffieautomaat, wilt u natuurlijk een automaat van NERO water en koffie.

Hoe wilt u overkomen naar uw klanten?

Als onderneming is het zeer belangrijk hoe u overkomt naar klanten. Hierin is het ook zeer belangrijk wat voor een soort koffie u uw klanten aanbiedt. U wilt natuurlijk dat uw klanten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie. De heerlijkste koffie wordt gemaakt in een automaat van het merk Jura. Hierdoor weet u zeker dat u elke dag de lekkerste koffie kunt maken voor uw klanten, uzelf en uw medewerkers. Daarnaast is de kwaliteit van onze automaat zo hoog dat u de hele dag de beschikking heeft over lekkere koffie. Wat u ook wenst, een cappuccino, koffie of espresso: onze automaat maakt het allemaal. Tevens bent u met ons koffieautomaat verzekerd van gebruiksgemak met een perfecte bereidingssnelheid.

Wanneer u gaat kopen garanderen wij kwaliteit

Koffieliefhebbers wensen steeds meer de speciale koffiesoorten zoals ristretto, cappuccino, espresso en latte macchiato. Koop een professioneel koffieautomaat en geniet van onze overheerlijke koffie. Maakt u gebruik van één van onze automaten?

Dan wilt u natuurlijk ook onze ambachtelijk gebrande koffiebonen gebruiken. Deze zijn beschikbaar in verschillende melanges. Wanneer gaat u een koffieautomaat kopen bij ons?

Contact over het kopen

Koffieautomaat nodig? Bestel deze dan bij NERO water en koffie. Net als de koffie die u nodig heeft! Zo bent u verzekerd van overheerlijke koffie. Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u andere vragen?

Dan belt u naar 0492-524494. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@nerowater.nl. Een koffieautomaat kopen doet u bij NERO water en koffie!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog geen Exclusieve Jura koffiemachine?

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

NERO koffie biedt professionele Jura koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. De koffieautomaten bieden verschillende mogelijkheden in soorten koffie als ook in capaciteit. Voor professioneel gebruik is veelal een hogere capaciteit nodig.

Met het gebruik van Jura koffiemachines met koffiebonen van NERO koffie levert u een prachtig visitekaartje aan uw relaties namens uw bedrijf.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!