Waterkoelers

Voor iedereen een geschikte watercooler of waterkoeler

NERO water en koffie biedt 2 verschillende mogelijkheden voor het huren en kopen van een waterkoeler op kantoor.

Bestelt u een flessenwaterkoeler of een leidingwaterkoeler?

  • De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater. Bij ons is het mogelijk een waterkoeler te huren of te kopen.
  • De inzet van waterkoelers levert een enorme besparing aan koffie, thee, suiker, melk en frisdranken. Bestel direct uw gewenste watercoolers voor op kantoor!

Waterkoelers voor op kantoor

FlessenWaterKoeler - Nero Water BV
LeidingWaterKoeler - Nero Water BV

Waterkoeler kopen of huren

Om de kwaliteit te waarborgen verrichten wij, als u een waterkoeler bij ons besluit te huren, het onderhoud en reiniging. Tevens wordt het exterieur van de installatie voor gekoeld drinkwater schoongehouden en gecontroleerd op eventuele defecten. Bij het kopen van een watercooler kunt u gebruik maken van het onderhoudsabonnement.

Onze servicedienst voor bedrijven verzorgt dit uitgebreide sanitaire onderhoud tweemaal per jaar. Hierbij wordt de koeler grondig gereinigd en worden alle componenten die in aanraking komen met water volgens strikt hygiënische richtlijnen gereinigd.

Heeft u interesse in deze service bij u op kantoor? Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen en huren van waterkoelers voor bedrijven.

Milieuvriendelijke en energiezuinige watercoolers

Onze waterkoelers hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat en zijn derhalve volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen. Al onze modellen worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem, tegen knoeien, bacteriën en grote luchtbellen.

De koelreservoirs van onze watercoolers worden van binnenuit gekoeld. Dit werkt energiezuinig en veroorzaakt geen waterdamp in uw systeem. Voor het koelsysteem wordt gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel. Als resultaat werkt uw waterkoeler en blijft uw drinkwater van constante kwaliteit en wordt een maximale hygiëne gewaarborgd. Kortom, besluit vandaag nog een watercooler te kopen of te huren voor op kantoor!

De beste waterkoelers voor bedrijven

Voor op kantoor bij alle soorten bedrijven hebben wij de juiste waterkoelers. Heeft u behoefte aan puur bronwater? Kies dan voor onze flessenwaterkoeler. Het optimaal gezuiverde mineraalhoudende water dat hieruit te tappen is, is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Wilt u op kantoor eenvoudig water kunnen drinken uit de leiding? Maar wenst u wel dat dit uitvoerig gefilterd is? Kies dan voor onze gebruiksvriendelijke leidingwaterkoeler. Voor bedrijven zijn watercoolers ideaal. Hiermee wordt het een stuk makkelijker die aanbevolen twee liter water per dag te halen!

Waterkoelers voor bedrijven

Welke watercooler wenst u te kopen of huren voor op kantoor?

Weet u al welke watercoolers u wilt huren of kopen? Wij hebben al vele bedrijven verrijkt met onze drinkwatersystemen. Bestel direct of vraag informatie over onze waterkoelers op via 0492-524494, info@nerowater.nl of vul ons online contactformulier in. Besluit ook, net als vele bedrijven voor u deden, een waterkoeler voor op kantoor te huren of te kopen!

Bel ons
Mail ons

×

Vraag een offerte aan