Een visitekaartje voor uw bedrijf

water en koffie bij hetzelfde aanspreekpunt

Je water en koffie bij hetzelfde aanspreekpunt!

Water en koffie zijn twee belangrijke drinkfaciliteiten op elk kantoor. Daarom is het belangrijk om het waterkoeler op kantoor goed uit te zoeken, maar ook goed na te denken over koffiemachines op kantoor. Heb je een kantoor in of in omstreken van Helmond? Dan helpt NEROWATER je graag met de keuze.

Water voor bedrijven

Om je medewerkers goed te laten hydrateren is een water op kantoor belangrijk. Een waterkoeler op kantoor is dan een goede oplossing. Een waterkoeler op kantoor zorgt voor beperkte, of onbeperkte, voorraad van drinkwater. Je hebt verschillende keuzes in waterkoelers, je kan kiezen voor een leidingwaterkoeler of een flessenwaterkoeler. De leidingwaterkoeler wordt aangesloten aan een leiding die water geeft en een flessenwaterkoeler heeft flessen met water boven op de waterkoeler.

Koffiemachines op kantoor

Een koffie volautomaat voor zakelijk gebruik is belangrijk om te hebben op kantoor. Met een koffieautomaat voor zakelijk gebruik zal je gemak geven aan je medewerkers, ze kunnen snel een kopje koffie inschenken. Ook zal een koffiemachine op kantoor de productiviteit van jouw medewerkers verhogen. Tot slot laat koffiemachines op kantoor een goed beeld achter bij je klanten. Dit is altijd een voordeel!

NEROWATER

Wil jij graag al je water- en koffiefaciliteiten bij één aanspreekpunt en zit je kantoor in Helmond of omstreken? Dan kan je goed terecht bij NEROWATER. Wij zorgen voor hoge kwaliteit van water en koffie en zorgen ervoor dat alles snel geleverd en geplaatst wordt. Ben je dus op zoek naar een koffieautomaat voor zakelijk gebruik of water voor bedrijven? Neem dan contact op met NEROWATER en wij helpen je graag verder.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.