Waterdispenser

Op zoek naar een Waterdispenser? Bekijk ons aanbod waterdispensers

Wilt u een kwalitatieve en natuurlijke waterdispenser bestellen? Bekijk het aanbod van drinkwatersystemen van NERO water en koffie. Wij helpen u graag aan gefilterd of mineraalhoudend drinkwater waarmee u elke dag uw lichaam en geest kunt zuiveren. Het is niet voor niets de meest verantwoorde dorstlesser. Interesse in onze producten? Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel direct uw gewenste waterdispenser.

Bestel online water voor uw waterdispenser

Bestel direct gemakkelijk en snel water voor uw waterdispenser!

Wist u dit al van water?

Elk lichaam bestaat voor maar liefst 70% uit water. Het wordt daarom aanbevolen twee liter zuiver water te drinken. Dagelijks. Vindt u het lastig deze hoeveelheid te halen? Bestel dan een waterdispenser. Hiermee kunt u uiterst eenvoudig uw gewenste hoeveelheid water drinken.

Heeft u al een plek in gedachten waar u de waterkoeler wenst te plaatsen? In uw eigen kantoor, in de kantine, in uw winkel, showroom, koffiecorner of misschien wel bij u thuis? Alles is mogelijk. Onze vakkundige medewerkers verzorgen de volledige installatie van uw gewenste drinkwatersysteem. U kunt daardoor in no time genieten van lekker, gezuiverd water.

Een waterdispenser met fles of via de leiding

Bij ons kunt u flessenwaterkoelers en leidingwaterkoelers huren en kopen. Wenst u een variant van de eerste soort? Bestel dan ook direct de benodigde flessen à 18,9 liter met mineraalhoudend drinkwater. Wilt u optimaal gezuiverd water drinken, direct vanuit uw waterleiding? Kies dan voor onze leidingwaterkoeler. Beide systemen:

  • Zijn gemakkelijk te reinigen en volledig recyclebaar
  • Hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Worden met het unieke WaterGuard® systeem geleverd

Wat onze waterdispenser onderscheidt van anderen

Als u bij ons een bestelling plaatst, geniet u van enkele mooie zekerheden.

Zo garanderen wij u dat het mineraalhoudende drinkwater uit onze flessenwaterkoeler gewonnen is uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau.

Door het gebruik van membranen is dit drinkwater optimaal gefilterd en gezuiverd.

Een andere garantie van ons is dat de koelreservoirs van onze waterdispensers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.

Hierdoor beschikt u over een energiezuinige waterkoeler, ontstaat er geen waterdamp in uw drinkwatersysteem, blijft het drinkwater van constante kwaliteit en wordt maximale hygiëne gewaarborgd.

Kortom, bekijk ons aanbod waterdispensers en bestel direct!

Waterdispensers kopen

Gratis proefplaatsing?

Heeft u vragen over onze waterdispensers of wilt u een gratis proefplaatsing?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geniet ook van een waterdispenser

Wilt u te allen tijde gezond, gezuiverd en lekker koud water uit een waterdispenser kunnen halen? Bestel deze dan bij ons. Als u meer informatie wenst, kunt u bellen naar 0492-524494, mailen naar info@nerowater.nl of ons online contactformulier invullen. Wij hebben voor u die waterdispenser die u wenst!

Bel ons
Mail ons

×

Vraag een offerte aan