Een visitekaartje voor uw bedrijf

Nieuws Nero Koffie

Test

Met een team dat op 2 handen te tellen is, werkt NERO sinds 2008 vanuit Helmond aan het voorzien van bedrijven door heel Midden en Zuid-Nederland. De eerste jaren bestond dit alleen uit waterkoelers en water, later werden dit ook koffiemachines, eigen NERO koffiebonen én wijn. Met een flinke bak Horeca ervaring en ondernemersgeest, zijn de oprichters in 2008 NERO water BV begonnen. De visie was duidelijk; de service bieden die de mensen van ons gewend zijn (persoonlijk, laagdrempelig en eerlijk), maar dan op een grotere schaal. En dat is gelukt! NERO, het bedrijf dat klein begon, is uitgegroeid tot een groots succesverhaal dat de verwachtingen van haar klanten keer op keer overtreft!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zie meer

We zijn sinds 2005 in Nederland minder koffie gaan drinken. In liters gaat het om een daling van pakweg 8 procent. Maar in geld geven we 20 procent meer, blijkt uit cijfers van de Euromonitor. Koffie is een belangrijk product, ook voor de horeca met soms – volgens kenners – winstmarges van 70 procent. Het […]

Test

Met een team dat op 2 handen te tellen is, werkt NERO sinds 2008 vanuit Helmond aan het voorzien van bedrijven door heel Midden en

Lees verder

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!