Een visitekaartje voor uw bedrijf

Zuiver water bij u op de werkvloer

Met de producten van Nero Water wordt zuiver bronwater de nieuwe standaard op uw werkvloer. Ontdek de verfrissende kwaliteit en puurheid van onze hoogwaardige waterkoelers voor op kantoor, nu beschikbaar direct op de plek waar u werkt. Bij Nero Water streven wij naar het optimaliseren van uw werkomgeving met de zuiverste hydratatie-ervaring. Ontdek hoe ons bronwater een verfrissende toevoeging kan zijn aan uw dagelijkse werkritme.

Verfrissend water voor op kantoor

Nero Water biedt een assortiment wateroplossingen speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor. Van waterkoelers tot dispensers, ons doel is om werknemers directe toegang te geven tot koel, zuiver water. Niet alleen voor de dorst, maar ook ter bevordering van gezonde gewoontes en het verhogen van de algehele productiviteit.

Elk kantoor heeft zijn eigen dynamiek en behoeften. Nero Water biedt maatwerkoplossingen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw kantooromgeving. Of u nu behoefte heeft aan compacte waterkoelers voor kleinere ruimtes of dispensers voor leidingwater, wij passen onze diensten aan om alles perfect te integreren in de werkomgeving.

Ervaar de kwaliteit van Nero Water

Bij Nero Water staat de levering van kwalitatief hoogwaardig drinkwater op kantoor centraal, met speciale aandacht voor uw gezondheid en gemak. Onze wateroplossingen zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor energie-efficiëntie. Daarnaast moedigen wij u aan om herbruikbare waterflessen te gebruiken, zodat we samen duurzaamheid bevorderen en een milieubewuste werkomgeving ondersteunen. 

Neem contact op en kies Nero Water als uw partner voor hoogwaardig drinkwater op kantoor. Onze wateroplossingen combineren gemak, gezondheid en duurzaamheid, waardoor uw medewerkers altijd kunnen genieten van verfrissend water. Investeer in het water van Nero en creëer een werkomgeving waarin gezondheid en welzijn centraal staan.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.