Een visitekaartje voor uw bedrijf

Waterfaciliteiten en koffiefaciliteiten via hetzelfde aanspreekpunt

Water op kantoor en koffiemachines op kantoor zijn onmisbare faciliteiten, daarom kan het ook erg prettig zijn om beide faciliteiten via eén aanspreekpunt te hebben. Heb jij een kantoor in omgeving Eindhoven? Dan is het goed om te weten dat NERO water dat mogelijk maakt! Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van koffie en water. Ook zullen wij de waterkoeler op kantoor en koffiemachine op kantoor snel leveren en plaatsen.

Redenen waarom water op kantoor belangrijk is

Er zijn veel redenen waarom water voor bedrijven ontzettend belangrijk is;

  • Een mens bestaat voor meer dan de helft uit vocht, maar dit verlies je ook. Daarom is het belangrijk om dit goed aan te vullen.
  • Het water aanvullen zorgt ervoor dat je werknemer niet suf is, maar juist fit en alert! Dit is natuurlijk voor de productiviteit van je werknemer.

Redenen waarom een koffie volautomaat zakelijk voordelig is

Water is belangrijk voor je werknemers, maar een koffieautomaat is zakelijk ook erg belangrijk.

  • Met koffie start je werknemer de dag goed. Werknemers wensen namelijk om hun dag te starten met een kop koffie, door een goed koffiemachine op kantoor te hebben bied je dit je werknemers aan!
  • Met koffie breng je je werknemers samen, ze zullen namelijk sneller een praatje maken. De koffiemachine is een makkelijke en snelle manier waar de werknemers een gezellig praatje kunnen maken.
  • De koffie zorgt voor een goed visitekaartje van je bedrijf. Je (potentiële) klanten krijgen gelijk een goede indruk van je bedrijf.
  • Tot slot zorgt koffie voor een hogere productiviteit van je medewerkers. Zo heb je met een goede koffiemachine op kantoor een return on investment!

Jouw aanspreekpunt

Ben jij op zoek naar dat aanspreekpunt voor jouw water- en koffiefaciliteiten? En is je kantoor in omgeving Eindhoven? Neem dan contact op met NERO water en wij geven je graag advies over jouw faciliteiten.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.