Een visitekaartje voor uw bedrijf

Waterdispenser flessen voor op kantoor

Bent u opzoek naar een leverancier voor uw waterdispensers? Nero Water biedt hoogwaardige waterflessen speciaal ontworpen voor gebruik in onze koelers. Ideaal als uw waterflessen voor uw waterkoeler op zijn. Deze flessen zijn een essentieel onderdeel van ons streven om gemak en frisheid te bieden aan uw bedrijf of kantoor. Ontdek de voordelen van onze waterkoeler flessen en geniet van het gemak van direct beschikbaar, koel en zuiver water.

Hoogwaardige waterflessen voor waterkoelers

Onze waterflessen zijn perfect afgestemd op diverse waterkoelers en dispensers. Met een handig formaat en een praktische dop zijn ze eenvoudig te plaatsen en te verwisselen. Of het nu gaat om een kantooromgeving, een fitnessruimte of thuisgebruik, onze waterflessen passen naadloos in verschillende dispensers en zorgen voor een continue toevoer van verfrissend water.

Bij Nero Water hechten we waarde aan duurzaamheid. Onze waterdispenser flessen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal, wat bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor herbruikbare waterflessen voor uw waterkoeler, draagt u actief bij aan het verminderen van de impact op het milieu.

Ontdek de waterkoeler flessen van Nero Water

Vertrouw op onze pure en verfrissende drinkervaring met bronwater uit de ministerieel erkende bron Klein Süntel, dat zorgvuldig gezuiverd en gefilterd wordt met membranen. Het transparante ontwerp van de fles maakt het bovendien eenvoudig om het waterpeil te controleren, zodat u nooit zonder verfrissing komt te zitten.

Kies voor de waterflessen van Nero Water en ervaar de perfecte combinatie van duurzaamheid en verfrissing. Met onze flessen voor waterkoelers en waterdispensers maakt u niet alleen een milieubewuste keuze, maar geniet u ook van de luxe van koel en zuiver water binnen handbereik. Neem contact met ons op en haal ons bronwater vandaag in huis.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.