Een visitekaartje voor uw bedrijf

Waterautomaat op kantoor

Altijd heerlijk water op kantoor?

Wilt u graag lekker, natuurlijk en gezuiverd water op kantoor kunnen drinken? Bestel dan een kwalitatieve en natuurlijke watertank bij NERO water en koffie. Bij ons kunt u verschillende soorten drinkwatersystemen bestellen waarmee u de gehele dag voorzien bent gefilterd (mineraalhoudend) water. 

Deze verantwoorde dorstlesser is uitermate geschikt om uw lichaam en geest mee te zuiveren. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog een waterautomaat voor op kantoor.

Dit wilt u weten over water

Was het u al bekend dat elk mensenlichaam voor maar liefst 70% uit water bestaat? Uw lichaam heeft deze hoeveelheid nodig om optimaal te functioneren. Omdat elk mens dagelijks een hoop vocht verliest (denk aan zweten en toiletbezoekjes), is het belangrijk dat de hoeveelheid ervan voldoende bijgevuld wordt. Daarom wordt elk mens aanbevolen per dag zo’n 2 liter zuiver drinkwater te drinken.

Vindt u het moeilijk deze hoeveelheid te halen? Wij hebben voor u de oplossing. Als u een watertank in uw pand plaatst, wordt het u stukken eenvoudiger gemaakt voldoende water te drinken. Lees verder om meer te ontdekken over onze verschillende waterautomaten.

Wat voor een waterautomaat wenst u op kantoor?

Bij ons kunt u twee verschillende soorten watertanks bestellen. Wij hebben flessenwaterkoelers en leidingwaterkoelers. Een flessenwaterkoeler is een ideale waterautomaat als u behoefte heeft aan mineraalhoudend water. Op deze variant worden flessen water geplaatst à 18,9 liter.

Dit mineraalhoudend drinkwater is gewonnen uit de officieel ministerieel erkende bron Mierl’eau. Het water in deze bron is uitstekend geconserveerd gebleven op een diepte van 198 meter. Tijdens de winning ervan wordt het onder druk gezuiverd en gefilterd. Door het gebruik van membranen worden er alleen watermoleculen doorgelaten. Hierdoor blijft uitsluitend zuiver water over.

Een watertank aansluiten op de waterleiding

Naast een waterautomaat met flessen vol mineraalhoudend drinkwater, kunt u ook kiezen voor een leidingwaterkoeler. Deze watertank wordt direct op de waterleiding aangesloten en biedt u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater. U kunt bij ons zowel een tafelmodel als diverse grote modellen bestellen. Heeft u al een locatie in uw kantoor in gedachten waar u de waterautomaat wenst?

Verschillende plekken zijn hier uitermate geschikt voor. Denk aan de kantine, pantry, keuken, wachtkamer, vergaderzaal of koffiecorner. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, komen onze vakkundige medewerkers uw gewenste watertank in uw kantoor installeren. Met als resultaat heerlijk gezuiverd water op kantoor!

Deze garanties geniet u met een waterautomaat van ons

Als u een waterautomaat in uw kantoor plaatst, geniet u van enkele mooie voordelen. Of u nou een watertank wenst te kopen of wilt huren, onze drinkwatersystemen:

  • Waarborgen een maximale hygiëne
  • Houden uw drinkwater in constante kwaliteit
  • Voorkomen waterdamp in uw waterautomaat
  • Zijn gemakkelijk te reinigen en volledig recyclebaar
  • Hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Worden met het unieke WaterGuard® systeem geleverd
  • Worden gekoeld met milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel

Bovendien zijn al onze waterautomaten voor op kantoor zeer energiezuinig, aantrekkelijk om te zien en uitermate gebruiksvriendelijk.

Onze accessoires aangaande water op kantoor

Naast een kwalitatieve en filterende watertank, kunt u bij ons ook handige accessoires bestellen. Zo verkopen wij dozen met 1000 stuks plastic of kartonnen bekers. Wenst u een waterautomaat voor uw kantoor te bestellen, waaruit u mineraalhoudend water kunt tappen?

Dan heeft u ook de bijpassende flessen met water nodig. Bij ons kunt u zowel de flessen als een praktisch flessenrek bestellen. Zo bespaart u enorm in opslagruimte en kunt u de flessen eenvoudiger pakken. Om dit u nóg gemakkelijker te maken, bieden wij handgrepen aan voor het verplaatsen van de flessen. Tot slot hebben wij nog een handige bekercollector voor gebruikte bekers en diverse siropen om uw gezuiverde water van een smaakje te voorzien.

Onze service bij u op kantoor

Wij beschikken over een exclusief automatiseringssysteem. Hierdoor komt u nooit zonder water te zitten op kantoor. Wij houden namelijk van al onze afnemers automatisch en exact de voorraad water bij. Op het moment dat u de laatste waterfles op uw waterautomaat zet, komt een van onze distributiemedewerkers een nieuwe voorraad bij u afleveren. Verwacht u dat uw watervoorraad op kantoor binnenkort op is? Geen zorgen. U hoeft ons niet te bellen of te mailen. Wij staan bij u voor de deur, voordat u zonder drinkwater zit!

Kies ook voor een watertank of waterautomaat op kantoor

Heeft u behoefte aan heerlijk, natuurlijk en gezuiverd water op kantoor? Laat ons een watertank in uw kantoor installeren. U kunt direct via onze website een bestelling plaatsen.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492-524494, te mailen naar info@nerowater.nl of vul ons online contactformulier in. Dan beschikt u straks ook over een kwalitatief waterautomaat op kantoor!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.