Een visitekaartje voor uw bedrijf

Water en koffie op kantoor in Mierlo

Nero is dé partner voor bedrijven in Mierlo die hun werkomgeving willen optimaliseren met hoogwaardige waterdispensers, koffie-oplossingen en waterkoelers voor leidingwater. Als bedrijf begrijpen we dat een comfortabele werkplek essentieel is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor het voorzien van vers water en heerlijke koffie. Ontdek hoe Nero uw werkomgeving in Mierlo kan transformeren en verbeteren met onze hoogwaardige producten.

Beter hydrateren voor een productievere werkplek

Onze water dispenser coolers zijn ontworpen om uw werknemers in Mierlo te voorzien van gemakkelijke toegang tot fris, gefilterd water. Met een scala aan modellen en capaciteiten kunnen we perfect aan uw behoeften voldoen. Of het nu gaat om een kleine kantoorruimte of een groter bedrijf, Nero heeft de oplossing voor u. Onze water dispensers zijn niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk, omdat ze helpen bij het verminderen van plastic afval.

Daarnaast is koffie op het werk essentieel voor een productieve werkdag. Bij Nero begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden we hoogwaardige koffiemachines die verse, smaakvolle koffie leveren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar espresso, cappuccino of gewone zwarte koffie, we hebben de juiste machine voor u. Onze koffiemachines zijn gemakkelijk te onderhouden en te bedienen, zodat uw medewerkers in Mierlo altijd kunnen genieten van een perfect kopje koffie.

Nero - Jouw partner in koffie

Bij Nero begrijpen we dat de werkomgeving van uw bedrijf in Mierlo van groot belang is. Onze waterdispensers, koffiemachines en waterkoelers voor leidingwater zijn de ideale oplossing om uw medewerkers te voorzien van hoogwaardig drinkwater en heerlijke koffie. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om te gedijen en te floreren met onze geoptimaliseerde producten. Nero staat voor u klaar, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw bedrijf in Mierlo.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.