Een visitekaartje voor uw bedrijf

Water en koffie via één aanspreekpunt voor jouw kantoor in Someren-eind

Is jouw kantoor gevestigd in Someren-eind en heeft het bedrijf drinkfaciliteiten nodig? Dan helpt NERO water je graag verder. Bij NERO water zijn wij namelijk al jarenlang gespecialiseerd in waterfaciliteiten en koffiefaciliteiten. Deze specialisatie vullen wij aan met garantie, service en efficiency. NERO biedt water op kantoor met verschillende waterkoelers. Ook biedt NERO koffiemachines voor kantoor met een eigen merk van koffiebonen, NERO beans.

NERO waterkoeler op kantoor

NERO water biedt waterkoelers met mineraalhoudend bronwater, maar ook met gefilterd leidingwater. Dit heten flessenwaterkoelers en leidingwaterkoelers.

Een leidingwaterkoeler werkt op je leidingwaternet. Het waternet zorgt met een filter ervoor dat het kraanwater gezuiverd wordt van bacteriën, chloor en onzuiverheden. Dit betekent dat je de waterkoeler op kantoor niet hoeft bij te vullen. Water voor bedrijven is hiermee erg toegankelijk.

Een flessenwaterkoeler werkt op waterflessen. Zodra een fles op is, vervang je deze op de waterkoeler. Met regelmaat moet de koeler bijgevuld worden. De flessenwaterkoeler plaats je op elke plek waar een stopcontact is.

NERO koffiemachine op kantoor

Een koffieautomaat zakelijk moet best wat voordelen hebben om de aankoopprijs eruit te halen. Gelukkig zet NERO water al deze voordelen voor je op een rijtje:

  • Geef je klanten een goede indruk. Bij een eerste kennismaking wordt er namelijk vaak koffiegedronken. Met een koffiemachine op kantoor maak je de juiste indruk.
  • Motiveer je personeel samen te werken, door ze de kans te geven om informele praatjes te maken bij het koffiezetapparaat.
  • Een koffie volautomaat zakelijk zorgt voor meer productiviteit op de werkvloer, medewerkers krijgen namelijk een groter ‘gevoel’ van productiviteit.

NERO drinkfaciltieiten

Profiteer dus van alle drinkfaciliteiten, garantie, service en efficiency van NERO bij een kantoor in Someren-eind. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van de beste keuze voor jouw kantoor!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.