Een visitekaartje voor uw bedrijf

Water en koffie faciliteiten via één aanspreekpunt!

Voor koffie en water bij Nero Water!

Water op kantoor en koffiemachines op kantoor in Geldrop zijn dingen die niet kunnen ontbreken. Het wordt door elke medewerker gebruikt. Er zijn dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een waterkoeler op kantoor of een koffiemachine op kantoor. NERO water vertelt het je!

Waar let je op bij het aanschaffen van een waterkoeler op kantoor in Geldorp?

Water voor bedrijven is natuurlijk erg belangrijk voor de medewerkers, maar waar moet je nou op letten als je een waterkoeler aanschaft op kantoor?

Het is goed om te weten dat er verschillende soorten waterkoelers voor op kantoor zijn. Er zijn waterkoelers die gevulde waterflessen nodig hebben en er zijn waterkoelers die je aansluit op leidingwater. Een waterkoeler met waterflessen is goed om te kiezen als er geen leiding in de buurt van de gewenste plek voor je waterkoeler zit. Is dit wel het geval? Dan is een leidingwater waterkoeler de juiste keuze!

Waar let je op bij het aanschaffen van een koffie volautomaat zakelijk?

Opzoek naar een professionele koffiemachine voor je kantoor in Geldrop? Bij koffiemachines voor op kantoor zijn er een aantal dingen belangrijk om van tevoren te weten namelijk;

  • Hoeveel medewerkers maken er gebruik van de koffiemachine?
  • Welke mogelijkheden zijn belangrijk dat de koffiemachine op kantoor aanbiedt?
  • Moet de koffieautomaat voor zakelijk onderhoudsvriendelijk zijn?

Deze vragen zijn handig om beantwoordt te hebben voordat je een koffieautomaat zakelijk aanschaft.

Koffie en water bij jou op kantoor?

Ben jij overtuigd en wil jij graag een koffiemachine en een waterkoeler voor op kantoor en ben zit het bedrijf in omstreken van Geldrop? Dan kan je ervoor kiezen om al je water en koffie te faciliteren via één aanspreekpunt. Neem dan contact op met NERO water en kom in contact met een professional.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.