Een visitekaartje voor uw bedrijf

Water en koffie faciliteiten in Helmond

Een kantoor in Helmond en alle water en koffie faciliteiten via een aanspreekpunt?

Een waterkoeler op kantoor is belangrijk om je medewerkers te blijven stimuleren. Een koffiemachine op kantoor is weer belangrijk om de productiviteit van je medewerkers te verhogen. Beide zijn dus belangrijk, om veel redenen, en ook handig om via een aanspreekpunt te hebben. Heb je een kantoor in Helmond? Dan verteld Nero Water je graag de andere redenen waarom dit zo belangrijk is uit!

 
 

 

 

Waarom is water voor bedrijven belangrijk?

Het lopen naar een kraan, als die aanwezig is, kan voor een medewerker soms wat ver zijn om vaker op een dag te doen. Een waterkoeler op kantoor kan dan wonderen doen voor de medewerker. Daarnaast, zoals eerder genoemd, zal een waterkoeler de medewerker stimuleren om meer te hydrateren en meer water te drinken. Dat is natuurlijk als bedrijf een goed doel!

Waarom is koffiemachines op kantoor belangrijk?

Koffie zorgt voor een goede samenwerking op kantoor, mensen komen elkaar tegen wanneer ze naar de koffiemachine op kantoor lopen. De medewerkers krijgen een goede start van de dag, dat wens je natuurlijk elke medewerker toe! Tot slot is uit onderzoek gebleken dat de aanwezigheid van een koffie volautomaat zakelijk voordelig kan zijn. Dit komt doordat de productiviteit van medewerkers verhoogt wanneer ze de mogelijkheid hebben om koffie te drinken.

Waar kan je water en koffie faciliteiten vinden?

Heb je dus een kantoor in Helmond en ben je op zoek naar een waterkoeler voor op kantoor en een koffieautomaat zakelijk? Nero Water helpt je dan graag verder, vooral als het kantoor in Helmond gevestigd is! We zorgen ervoor dat de kwaliteit van het water en koffie goed is en de service ten alle tijden beschikbaar is voor jouw bedrijf. Dat is het gemakkelijke aan de faciliteiten hebben via een aanspreekpunt!

 
 

 

 

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.