Een visitekaartje voor uw bedrijf

Water bestellen

Bestel gezuiverd water eenvoudig online

Wilt u water bestellen voor op kantoor, in uw winkel of voor bij u thuis? Bij NERO water en koffie kunt u een natuurlijk drinkwatersysteem huren of kopen en het beste water bestellen. Geniet ook op elk moment van de dag van een heerlijk glaasje gezuiverd drinkwater. 

Wij bieden een waterkoeler aan met daarin natuurlijk, mineraalhoudend drinkwater. Maar u kunt bij ons ook een dispenser bestellen waaruit u optimaal gezuiverd leidingwater haalt. Wat voor een soort water wilt u kopen?

Waarom water bestellen zo handig is

Omdat een mensenlichaam voor maar liefst 70% uit H₂O bestaat, wordt ons aanbevolen dagelijks twee liter zuiver drinkwater te drinken. Door bij ons een waterkoeler te kopen, wordt het u uitermate eenvoudig en gemakkelijk gemaakt aan deze hoeveelheid te komen.

Waar wilt u dat wij de waterkoeler voor u installeren? Op uw kantoor, in uw winkel, showroom, kantine, koffiecorner en/of bij u thuis? Onze vakkundige medewerkers halen de volledige installatie van het drinkwatersysteem u graag uit handen. Wij zorgen dat deze in no time te gebruiken is en naar behoren werkt.

Ons aanbod in waterkoelers

Wij hebben zowel een flessenwaterkoeler als een leidingwaterkoeler te koop en te huur staan. Op de flessenwaterkoeler worden flessen à 18,9 liter mineraalhoudend drinkwater geplaatst. Voeg deze direct toe aan uw bestelling. Als wij een leidingwaterkoeler bij u mogen monteren, dan geniet u van optimaal gezuiverd leidingwater. Ongeacht welk systeem u wenst, elk systeem:

  • Is gemakkelijk te reinigen en volledig recyclebaar
  • Heeft een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Wordt met het unieke WaterGuard® systeem geleverd

Zekerheden als u water besluit te kopen bij ons

Wij wijzen u graag op enkele zekerheden die u geniet als u bij ons een bestelling plaatst. Zo is het mineraalhoudende drinkwater uit onze flessenwaterkoeler afkomstig uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door middel van membranen is dit drinkwater optimaal gezuiverd en gefilterd.

Wat wij u verder kunnen garanderen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers van binnenuit worden gekoeld met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel. Hierdoor functioneert uw waterkoeler zeer energiezuinig, ontstaat er geen waterdamp in uw systeem, blijft het drinkwater van constante kwaliteit en wordt maximale hygiëne gewaarborgd. Overtuigd? Plaats vandaag nog uw bestelling!

Water bestellen en kopen kan eenvoudig en snel

Wilt u natuurlijk, optimaal gezuiverd en heerlijk koud drinkwater bestellen? Doe dat dan door te kiezen voor een drinkwatersysteem van ons. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Bel naar 0492-524494, mail naar info@nerowater.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier voor meer informatie over water bestellen. Wij horen graag welk water u wilt bestellen bij ons!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.