Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een waterkoeler voor warm en koud water op jouw kantoor!

Warm en koud water: Wat zijn de voordelen?

Een waterkoeler met zowel warm als koud water is een ideale toevoeging voor elk kantoor. Het is een eenvoudig keukenapparaat dat zich bevindt tussen een waterkraan en een waterkoker. Met een druk op de knop heb je direct toegang tot warm of koud water. Maar waarom is zo’n heetwaterdispenser zo handig? NERO water vertelt het je graag.

Alle voordelen van een warm en koud water dispenser op een rijtje

Er zijn veel voordelen te noemen van het gebruik van een machine voor heet en koud water. Hier zijn ze allemaal op een rijtje:

  • Met een heet- en koudwaterdispenser ben je veel sneller klaar dan met een waterkoker. De meeste dispensers geven al tussen de 5 en 8 seconden kokend water, hoewel dit uiteraard per type dispenser kan verschillen.
  • Moedig je medewerkers aan om goed te hydrateren door de dag heen. Het steeds opnieuw drinken pakken stimuleert ook je medewerkers om te bewegen.
  • Verspil geen water met een heet- en koudwaterdispenser! Je krijgt precies de hoeveelheid water die je nodig hebt, waardoor je geen water of energie verspilt.
  • Tot slot kun je zelf de watertemperatuur bepalen.
     

Een waterkoeler met warm en koud water aanschaffen

Wil je dus een machine voor heet en koud water aanschaffen? Let er dan op dat de dispenser een uitneembaar reservoir heeft. Op die manier kun je het reservoir gemakkelijk te allen tijde bijvullen. Heb je verder nog vragen? Dan adviseert NERO water je graag! Bel ons en kom in contact met een professional, zodat we je passend advies kunnen geven voor jouw kantoor!

 
 

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.