Een visitekaartje voor uw bedrijf

Waarom jij een waterkoeler op kantoor nodig hebt

Waarom jij een waterkoeler op kantoor nodig hebt!

Medewerkers moeten goed blijven hydrateren, een dispenser voor water helpt hierbij! Dispensers voor water zorgen voor onbeperkte (of een beperkte) voorraad van gefilterde en veilig drinkwater. Door middel van een knopje kan je water halen uit de water dispenser cooler. Er zijn twee verschillende soorten dispensers voor water, NEROWATER vertelt je het verschil.

Redenen om te kiezen voor een flessenwaterkoeler

Een flessenwaterkoeler is, zoals de naam het al zegt, een water cooler dispenser met plastic waterflessen. Deze plastic waterflessen plaats je op de waterkoeler. Het is de perfecte oplossing als je geen leiding in de buurt hebt bij de plek waar je de waterkoeler wilt hebben. Ook heb je de keuze in verschillende soorten water, namelijk;

  • Bronwater, denk bijvoorbeeld aan water dat NSF-gecertificeerd is.
  • Mineraalwater, dit water komt uit één bepaalde bron.
  • Gezuiverd water, dit water komt uit zuiveringsinstallaties. De kwaliteit van gezuiverd water is gelijk aan de kwaliteit van leidingwater.

Redenen om te kiezen voor een leidingwaterkoeler

Een leidingwaterkoeler is, zoals de naam het ook zegt, een dispenser voor water op leidingwater. Je sluit de water dispenser cooler simpelweg aan de leiding. Het grootste voordeel aan een leidingwaterkoeler is het feit dat het water vrij goedkoop is. Ook hoef je zo niet te kijken of er nog genoeg voorraad is, want dit is ten alle tijden voldoende.

Waar kan je terecht voor dispensers voor water?

Water cooler dispensers kan je vinden bij NEROWATER. Wij zorgen voor hoge kwaliteit van jouw water wat snel geleverd en geplaatst kan worden! Twijfel je nog over het aanschaffen van een water dispenser cooler? Neem dan contact op met NEROWATER en wij helpen je graag verder.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.