Een visitekaartje voor uw bedrijf

Verdien je de prijs van de waterkoeler op kantoor terug?

Twijfel jij over een waterkoeler kopen voor jouw kantoor vanwege de prijs van een waterkoeler? Dan vertelt NERO water je graag wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende soorten waterkoelers.

NERO water biedt waterkoelers met mineraal houdend bronwater, maar ook met gefilterd leidingwater. De waterkoeler prijzen variëren per soort waterkoeler.

De leidingwaterkoeler

Een van de opties die je hebt bij het aanschaffen van een waterkoeler, is een leidingwaterkoeler. De leidingwaterkoeler wordt aangesloten aan het leidingwaternet. Eigenschappen van een leidingwaterkoeler zijn;

  • Het waternet heeft een filter, zo wordt je kraanwater gezuiverd van chloor, bacteriën en andere onzuiverheden. Het water is dus altijd zuiver en fris.
  • De leidingwaterkoeler hoef je niet bij te vullen.
  • De leidingwaterkoeler is in verhouding vrij goedkoop, daarbij ook milieuvriendelijker.
  • Er kan 280 liter gekoeld worden met de leidingwaterkoeler per uur.
  • Je kan geen opslag opbouwen van het water.

De flessenwaterkoeler

De flessenwaterkoeler werkt toch wat anders dan de leidingwaterkoeler. Hierbij zet je een waterfles op de koeler. Het is wel nodig om de fles op de koeler met regelmaat te vervangen. De flessenwaterkoeler kan je overal op kantoor plaatsen, zolang er maar een stopcontact is. De flessen van zo’n waterkoeler kun je naar behoeften inkopen en ook langdurig opslaan.

De waterkoelers bij NERO water

Twijfel je na deze informatie nog over de waterkoeler prijs? Dan zal je het prettig vinden om te weten dat je een waterkoeler bij NERO water ook kan huren. Dan verrichten wij de onderhoud en reiniging van de apparaten, zo waarborgen we de kwaliteit.

Koop je een waterkoeler, maar maak je je zorgen over het onderhoud? Dan bieden wij ook een onderhoudsabonnement. Het sanitaire onderhoud zal twee maal per jaar plaatsvinden door onze servicedienst.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.