Een visitekaartje voor uw bedrijf

Uw leverancier van waterflessen

Als Nero Water, uw waterleverancier, streven wij ernaar om meer te bieden dan alleen water. Als hoogwaardige water leverancier combineren wij betrouwbaarheid met een service die draait om gemak. Als waterleveranciers staan wij paraat wanneer uw watervoorraad bijna op is, of wanneer u meer water wilt inslaan. Ons met zorg geselecteerd bronwater wordt direct bij u bezorgd, zodat u altijd kunt genieten van de frisheid en zuiverheid die Nero Water te bieden heeft.

Hoogwaardig bronwater op kantoor

Nero Water onderscheidt zich door een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden als waterleverancier. Of het nu gaat om de levering van flessenwater of op maat gemaakte oplossingen voor kantoor, wij zijn dé waterleverancier die aan uw specifieke wensen voldoet. Onze diensten als water leverancier omvatten niet alleen de levering van water, maar ook het onderhoud en de installatie van waterkoelers, waardoor klanten zorgeloos kunnen genieten.

Ons mineraal houdende bronwater, afkomstig uit de officieel erkende bron Klein Süntel, wordt gewonnen met zorg en precisie. Door het gebruik van geavanceerde membranen ondergaat het water een grondige zuivering en filtering, zodat wij kunnen garanderen dat het van optimale kwaliteit is. Bovendien koelen de reservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk Cfk-vrij koelmiddel, waardoor u niet alleen geniet van puur en verfrissend water, maar ook bijdraagt aan een milieubewuste keuze.

Klantgerichtheid en betrouwbaarheid

Als waterleverancier hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardig bronwater dat afgestemd is op uw wensen. Door onze snelle bezorging en goede klantenservice bent u altijd in bezit van vers bronwater.

Nero Water zet zich in voor het leveren van niet alleen hoogwaardig water, maar ook voor een totaalervaring die bijdraagt aan een gezonde, duurzame levensstijl. Neem contact op met Nero Water en ervaar de perfecte balans tussen gemak en duurzaamheid van onze waterflessen.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.