Een visitekaartje voor uw bedrijf

Uw koffie- en waterleverancier in Geldrop

In Geldrop, een bruisend stadje dat zijn bedrijven en werknemers waardeert, is Nero Water de ultieme bestemming voor bedrijven die hun medewerkers willen verwennen met hoogwaardige koffie op het werk en geavanceerde waterkoelers voor leidingwater. Wij begrijpen dat een productieve werkomgeving niet compleet is zonder hoogwaardige koffie en een continue toegang tot verfrissend water. Bij Nero Water staan we klaar om u te voorzien van de beste koffieautomaten voor kantoor en wateroplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Verfrissing op kantoor met onze waterkoelers

Koffie is de levensader van elk kantoor, en bij Nero Water begrijgen we de behoefte aan hoogwaardige koffie op het werk in Geldrop. Onze koffieautomaten voor op kantoor bieden een breed scala aan opties, van aromatische espresso tot romige cappuccino’s, en kunnen worden afgestemd op uw smaak voorkeuren en bedrijfseisen. Met Nero Water krijgt uw kantoor niet alleen geweldige koffie, maar ook de garantie van een soepele, zorgeloze service die ervoor zorgt dat uw koffie altijd vers is en uw werknemers altijd energiek.

Naast geweldige koffie bieden we bij Nero Water ook geavanceerde waterkoelers voor leidingwater. Onze wateroplossingen voor kantoren in Geldrop zorgen voor directe toegang tot koud en helder drinkwater. Onze systemen zijn zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt, en ze verminderen het gebruik van plastic flessen, wat goed is voor uw bedrijf en het milieu. We zorgen ervoor dat u altijd toegang heeft tot het beste water zonder gedoe. Verbeter de werkomgeving in Geldrop en stimuleer de productiviteit met hoogwaardige water op kantoor.

Uw partner voor koffie en water op kantoor in Geldrop

Nero Water is de partner waarop u kunt vertrouwen voor hoogwaardige koffie op het werk en geavanceerde waterkoelers voor leidingwater in Geldrop. Wij begrijpen de unieke behoeften van uw bedrijf en streven ernaar u te voorzien van de beste oplossingen. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om te zorgen voor een naadloze koffie- en waterervaring op uw kantoor.

Of u nu op zoek bent naar een koffieautomaat voor uw kantoor of waterkoelers voor leidingwater, Nero Water biedt op maat gemaakte oplossingen om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw werkomgeving in Geldrop kunnen verbeteren met heerlijke koffie en verfrissend water. Onze producten zijn er om uw werkdag nog beter te maken.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.