Een visitekaartje voor uw bedrijf

Leidingwaterkoeler op kantoor in Helmond

Nero Water biedt in Helmond dé verfrissende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar drinkwater op kantoor. Onze leidingwaterkoeler is ideaal voor bedrijven die verfrissend water op kantoor zoeken. In een tijd waarin gezondheid en duurzaamheid steeds belangrijker worden, is het hebben van gemakkelijke toegang tot koelwater nodig op elk kantoor. Met de leidingwaterkoelers van Nero Water zorgt u ervoor dat uw medewerkers gehydrateerd en productief blijven.

Gemak en duurzaamheid in één

De waterleidingkoelers van Nero Water maken gebruik van het bestaande leidingwater, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook de noodzaak van plastic waterflessen vermindert. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker, maar betekent ook dat u geen gedoe meer heeft met plastic flessen. Onze leidingwaterkoeler is ook voorzien van filters die onzuiverheden verwijderen. Hierdoor is het water niet alleen koel maar ook zuiver. Dit zorgt niet alleen voor een aangename drinkervaring, maar bevordert ook de productiviteit van uw medewerkers.

Nero Water uit Helmond begrijpt het belang van maatwerk. Of het nu gaat om een waterkoeler in de kantine of op kantoor, er is altijd een passende oplossing beschikbaar. Onze veelzijdige waterkoelers kunnen worden aangesloten op verschillende punten in de leidingwater infrastructuur. Ook wordt het onderhoud van de waterkoelers professioneel uitgevoerd, zodat de kwaliteit van het water te allen tijde perfect blijft.

Zuiver en koel water bij jou op kantoor

In Helmond genieten steeds meer bedrijven van de voordelen van een Nero Water leidingwaterkoeler. Het gemak, de duurzaamheid en de hoge kwaliteit van het gekoelde water maken deze oplossing een waardevolle investering in welzijn en milieu. Of het nu gaat om het stimuleren van een gezonde levensstijl op de werkvloer of het bieden van verfrissing, Nero Water levert op maat gemaakte oplossingen. Neem contact met ons op en kies ook voor duurzaamheid, gemak en verfrissing met Nero Water in Helmond.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.