Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffie en water op kantoor in Deurne

Zowel voor water als koffie

Bij NERO water kunnen wij jou op kantoor in Deurne voorzien van water en koffie. Nero Water is al jarenlang in de drinkwaterindustrie en is toonaangevend door de garantie, service en efficiency. Wij leveren mineraal houdend drinkwater. Daarnaast leveren we Jura koffiemachines en van het eigen merk koffiebonen, Nero beans vanuit de naam Nero Koffie.

Nero Koffie

Bij Nero kunnen wij ook je voorzien van de lekkerste koffie, daar kan je mee aankomen bij je klanten! Daarnaast wordt het personeel er ook blij van! Zakelijke koffiemachines worden steeds populairder, op kantoor wordt er steeds meer koffie gedronken! Fijnproevers ontdekken het genot van koffies als ristretto, espresso, cappuccino en latte macchiato’s. Of je nou een koffieautomaat op kantoor zoekt, een koffie volautomaat op kantoor of alleen de koffiebonen. Nero biedt het je allemaal!

Nero Water

Zit je gevestigd in de omgeving van Deurne dan is het bij Nero mogelijk om een waterkoeler te huren. Nero Water zorgt voor dringwatersystemen die je voorzien van gezond water! Water op kantoor is te allen tijde belangrijk voor zowel de medewerkers als voor de klanten. Wij leveren flessen-waterkoelers, waterdispensers, leidingswaterkoelers en watertapinstallasties! Ben jij op zoek naar een waterkoeler op kantoor? Dan kan je deze huren of kopen bij Nero Water. Als je een waterkoeler bij ons huurt, zorgen wij voor de onderhoud en reiniging, zo behoud je de kwaliteit! Het exterieur van de installatie wordt ook schoongehouden en gecontroleerd op eventuele defecten. Nero biedt je water voor bedrijven in Deurne en omstreken!

Volledig voorzien worden door Nero

Ben jij nou geïnteresseerd geraakt en is jouw kantoor gevestigd in omstreken Deurne? Neem dan gerust contact op met Nero en vraag een offerte aan! Wij helpen je graag verder en bieden je service en garantie.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.