Een visitekaartje voor uw bedrijf

Je koffie- en waterfaciliteiten via één aanspreekpunt!

Heb jij een kantoor in omgeving Oss? En ben je op zoek naar water op kantoor en een koffiemachine zakelijk? Dan kan NERO je goed helpen. Bij NERO specialiseren wij ons in een waterkoeler op kantoor en koffiemachines op kantoor. Zo heb je al de belangrijk drinkfaciliteiten via één aanspreekpunt, dat maakt het natuurlijk extra makkelijk!

NERO water voor bedrijven

Een waterkoeler op kantoor zorgt voor gemakkelijkheid voor jouw werknemers. Hierbij heb je de keuze tussen een flessenwaterkoeler of een leidingwaterkoeler.

De flessenwaterkoeler werkt zoals de naam het al zegt, je plaatst flessen op de waterkoeler en vervangt deze wanneer nodig. Een aantal voordelen van deze waterkoeler zijn;

  • Je kan de waterkoeler overal op kantoor plaatsen;
  • Je kan de flessen voor de koeler in grote hoeveelheden inkopen en kunnen lang bewaard worden.

 

De leidingwaterkoeler werkt ook zoals de naam het al zegt, je sluit de waterkoeler aan op een leidingwaternet. Door een filter op het waternet wordt je kraanwater gezuiverd van onzuiverheden, chloor en bacteriën. Een aantal voordelen van de leidingwaterkoeler zijn;

  • De leidingwaterkoeler hoef je niet bij te vullen;
  • Een leidingwaterkoeler is in verhouden erg goedkoop;
  • De leidingwaterkoeler is milieuvriendelijk.

NERO koffie voor bedrijven

Een koffiemachine op kantoor in omgeving Oss heeft verschillende voordelen;

  • Je werknemers worden productiever dit komt door een gevoel van productiviteit die ze krijgen. Dit is uit verschillende onderzoeken gebleken.
  • Een koffie volautomaat voor zakelijk gebruik verbeterd de sfeer op je werkvloer. Dit komt doordat alle werknemers met elkaar een praatje kunnen doen bij de koffiemachine.
  • Tot slot zorgt goede koffie voor een positief visitekaartje bij je klanten. Ze krijgen namelijk een goede indruk!

NERO Water, voor bedrijven in Oss

Is jouw kantoor in omgeving Oss en ben je nog op zoek naar drinkfaciliteiten? Dan helpt NERO je graag verder. Wij kunnen met garantie en service je kantoor helpen! Geniet op deze manier zo snel mogelijk van water en koffie op kantoor!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.