Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffie- en waterfaciliteiten in Mierlo via één aanspreekpunt!

Heb jij een kantoor in omgeving Mierlo? En ben je op zoek naar water op kantoor en een koffiemachine zakelijk? Dan kan NERO je goed helpen. Bij NERO specialiseren wij ons in een waterkoeler op kantoor en koffiemachines op kantoor. Zo heb je al de belangrijk drinkfaciliteiten via één aanspreekpunt, dat maakt het natuurlijk extra makkelijk!

NERO waterkoeler op kantoor

Het is belangrijk om je medewerkers goed te laten hydrateren. Daarom is water voor bedrijven zo belangrijk. De waterkoeler op kantoor zorgt ervoor dat je altijd voorraad kan hebben van drinkwater. Je kan kiezen voor een leidingwaterkoeler. Daarbij sluit je de waterkoeler aan op de leiding en heb je onbeperkte voorraad van drinkwater. Ook kan je kiezen voor de flessenwaterkoeler. Daarbij plaats je de flessen op de waterkoeler, dan heb je keuze uit bronwater, mineraalwater en gezuiverd water.

NERO koffiemachine op kantoor

Een koffie volautomaat zakelijk is net zo belangrijk om te hebben op kantoor als water, ook al zou je misschien denken van niet. Koffie zorgt namelijk voor een fijne sfeer, door het praatje bij het koffieautomaat zakelijk. Daarnaast heb je met goede koffiebonen gelijk een visitekaartje van je kantoor voor je potentiële klanten die langskomen. Tot slot brengt koffie productiviteit met zich mee voor je medewerkers.

NERO Water, voor bedrijven in Mierlo

Heb jij je kantoor in Mierlo of omstreken? En ben jij op zoek naar water- en koffiefaciliteiten op kantoor? Dan helpt NERO je graag verder. NERO water zorgt voor hoge kwaliteit koffie en water. Ook zorgen we ervoor dat alles snel geleverd en geplaatst wordt. Wil je graag wat meer informatie over de apparaten? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag. 

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.