Een visitekaartje voor uw bedrijf

Heet water dispenser

Kokend water van Nero Water

Een heet water dispenser, ook wel een kokend water dispenser, is een dispenser waar zowel koud als warm water uit komt. Je hebt meteen heet water door simpel op een knop te drukken. Maar waarom zou je hier gebruik van maken? NERO water kan je hier goed in adviseren!

Wat zijn de voordelen van een heet en koud water dispenser?

Uiteraard heeft het hebben van een heet en koud water dispenser veel voordelen. Het eerste grote voordeel is dat een heet water dispenser een stuk sneller werkt dan een waterkoker. Het verschilt natuurlijk per type, maar tussen de 5 en 8 seconden heb je al kokend water met een heet en koud water dispenser! Het tweede grote voordeel is dat je altijd precies het water kookt wat je nodig hebt, hierdoor heb je geen verspild water of energie! En tot slot zijn kokend water dispensers instelbaar, dus je kan aangeven op welke temperatuur je het water wilt hebben.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een kokend water dispenser?

Wil jij graag een kokend water dispenser aanschaffen, maar weet je niet waar je op moet letten? Wij bij NERO water willen je daar graag mee verder helpen. Ten eerste is het belangrijk om op te letten dat de heet en koud water dispenser een watertemperatuur heeft die in te stellen is, dit heeft namelijk niet elke heet en koud water dispenser. Ten tweede is het belangrijk dat de dispenser een in te stellen waterhoeveelheid heeft, dat is erg prettig! Tot slot is het belangrijk dat de kokend water dispenser een uitneembaar reservoir heeft. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk het reservoir kan vullen. Of dat de dispenser gebruikt maakt van de waterleidingen.

Ga jij een heet water dispenser aanschaffen?

Ben jij overtuigd en wil je graag een heet water dispenser aanschaffen? Wij bij NERO water willen je graag verder helpen en adviseren. Bel naar ons en kom in contact met een professional!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.