Een visitekaartje voor uw bedrijf

Gezuiverd water

Gefilterd of mineraalhoudend water

Heeft u interesse in een waterkoeler waar gezuiverd water uit getapt kan worden? Kies dan voor een drinkwatersysteem van NERO water en koffie. Wij bieden u de mogelijkheid op elk moment van de dag te kunnen genieten van een heerlijk glaasje drinkwater. 

Weet u al of u een drinkwatersysteem met daarin natuurlijk, mineraalhoudend drinkwater of een systeem met optimaal gezuiverd leidingwater wilt bestellen? Bekijk snel ons aanbod en bestel direct uw gewenste systeem. Dan geniet u straks ook van de beste dorstlesser: gezuiverd water!

Belangrijke informatie over water

Elk mensenlichaam bestaat voor maar liefst 70% uit water. Het zal u dan ook niet verbazen, dat ons geadviseerd wordt dagelijks twee liter zuiver drinkwater te drinken.

Wist u dat u aanzienlijk eenvoudiger en sneller aan die hoeveelheid komt, als u een drinkwatersysteem in uw pand heeft staan? 

Als u ons officieel erkende mineraalhoudende drinkwater drinkt, drinkt u prehistorisch drinkwater, afkomstig uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door middel van membranen is dit drinkwater optimaal gezuiverd en gefilterd. Heeft u hier behoefte aan? Plaats direct een bestelling.

Online gezuiverd water bestellen?

Twee verschillende vormen van zuivering

Als u een drinkwatersysteem wenst te huren of te kopen, kunt u bij ons twee verschillende varianten bestellen: een flessenwaterkoeler en een leidingwaterkoeler. Eerstgenoemde werkt met flessen à 18,9 liter mineraalhoudend drinkwater dat gefilterd is bij de winning. Deze flessen zijn ook bij ons te bestellen. De leidingwaterkoeler wordt direct aangesloten op de waterleiding. U drinkt dan optimaal gezuiverd leidingwater. Al onze drinkwatersystemen:

  • Zijn volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen
  • Hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem

Zekerheden van onze drinkwatersystemen

Wenst u een waterkoeler van ons voor op uw kantoor, winkel, showroom, kantine, koffiecorner en/of thuis? Onze vakkundige medewerkers komen deze dan graag bij u installeren. U bent er dan van verzekerd dat uw waterkoeler naar behoren werkt.

Een andere garantie die u geniet, is dat de koelreservoirs van onze drinkwatersystemen met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel van binnenuit worden gekoeld. Hierdoor werkt uw drinkwatersysteem zeer energiezuinig, wordt maximale hygiëne gewaarborgd, blijft het drinkwater van constante kwaliteit en ontstaat er geen waterdamp in uw systeem. Overtuigd? Bestel direct!

Behoefte aan gezuiverd water?

Wilt u de hele dag door kunnen genieten van een natuurlijk, verfrissend glaasje water? Kies voor optimaal gezuiverd drinkwater! Bestel direct bij ons een kwalitatief drinkwatersysteem.

Wenst u meer informatie? Bel naar 0492-524494, mail naar info@nerowater.nl of vul ons online contactformulier in. Dan geniet u strak ook van een heerlijk glas vol gezuiverd drinkwater!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.