Een visitekaartje voor uw bedrijf

Gekoeld drinkwater op kantoor in Mierlo

Drinkwater op kantoor is natuurlijk onmisbaar. Vaak heb je deze toegang gewoon vanuit de kraan, maar op sommige kantoren in Mierlo kan het zijn dat de kranen niet goed verdeeld zijn en op bijvoorbeeld één verdieping helemaal geen kraan zit. Dit kan je dan goed oplossen door een water machine te kopen. Er zijn twee verschillende soorten waterkoelers die je kan aanschaffen, namelijk de leidingwaterkoeler en de flessenwaterkoeler. Zo kan ieder bedrijf in Mierlo genieten van gekoeld drinkwater op kantoor. NERO noemt alle voor- en nadelen van de soorten waterkoelers.

De voor- en nadelen van de leidingwaterkoeler

Een leidingwaterkoeler werkt zoals de naam zegt, de waterkoeler wordt aangesloten aan een leidingwaternet. Je sluit deze aan op je leiding en vervolgens wordt het water gefilterd van alle onzuiverheden en bacteriën. Dit zorgt ervoor dat al je medewerkers fris en zuiver gekoeld drinkwater op kantoor hebben. De leidingwaterkoeler heeft geen kraan nodig op deze manier.

De voordelen van de leidingwaterkoeler zijn;

  • Per uur kan de leidingwaterkoeler met 280 liter gevuld worden.
  • De leidingwaterkoeler is in verhouding goedkoper dan een flessenwaterkoeler.
  • Er worden geen plastic flessen gebruikt, dit betekent dat de leidingwaterkoeler milieuvriendelijk is.
  • Het is niet nodig om de leidingwaterkoeler bij te vullen!

De nadelen van de leidingwaterkoeler zijn;

  • De waterkoeler kan alleen geplaatst worden op een plek waar een waterleiding is.

De voor- en nadelen van een flessenwaterkoeler

De flessenwaterkoeler werkt ook zoals de naam zegt, je zet een waterfles op de waterdispenser koud water. Bij een flessenwaterkoeler is het dan ook nodig om de waterfles met regelmaat te vervangen. De flessen kan je met een hoge hoeveelheid inkopen en kan je vervolgens lang bewaren. De flessenwaterkoeler is te plaatsen overal waar een stopcontact is.

De voordelen van de flessenwaterkoeler zijn;

  • Je hebt keuze uit verschillende soorten water;
  • Je kan de flessen met hoge hoeveelheid inkopen op voorraad;
  • De flessenwaterkoeler kan je overal plaatsen.

De nadelen van de flessenwaterkoeler zijn;

  • De flessenwaterkoeler is minder milieuvriendelijk.

De waterkoelers bij NERO water

Is je kantoor in Mierlo gevestigd en twijfel jij over hoe jij gekoeld drinkwater op kantoor gaat voorzien? Laat NERO water je dan informeren, wij helpen je graag verder. Ben je toevallig ook op zoek naar koffie faciliteiten? Dan kan je al je faciliteiten bij NERO water regelen.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.