Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een waterkoeler voor jouw kantoor

Gekoeld water voor op kantoor

Water op kantoor is ontzettend belangrijk, het is belangrijk dat de medewerkers kunnen blijven hydrateren. Een waterkoeler is dan de perfecte oplossing. Een waterkoeler is simpelweg een watertap op kantoor waar gekoeld water uitkomt. Je krijgt gefilterd en gekoeld water uit een watertank die op kantoor staat.

Welke waterkoelers zijn er?

De flessenwaterkoeler is een van de waterkoelers. De flessenwaterkoeler werkt, zoals de naam het al zegt, met plastic waterflessen die vervolgens op de waterkoeler geplaatst wordt. De voordelen hiervan zijn dat er water op kantoor is, ook wanneer er geen waterleiding mogelijk is op het kantoor. Een ander voordeel is, dat het ontzettend gemakkelijk te installeren is. Een leidingwaterkoeler is een andere vorm van waterkoelers. Deze wordt, ook zoals de naam het al zegt, aangesloten op de waterleiding. Ook leidingwaterkoelers kennen aardig wat voordelen als het gebruikt wordt als watertank op kantoor. Een van deze voordelen is, het is de meest voordelige optie. Dit is erg belangrijk voor water voor bedrijven. Ook hoeft het niet bijgevuld te worden, terwijl dit bij een flessenwaterkoeler wel nodig is. Bruisend water is ook een mogelijkheid met een leidingwaterkoeler.

Waarom is een watertap zo belangrijk op kantoor?

Op kantoor heb je niet altijd de mogelijkheid om water te pakken, soms kan het wat ver lopen zijn voor een medewerker. Een watertank op kantoor zorgt ervoor dat er meer water op kantoor gedronken wordt. Het bedrijf stimuleert de medewerkers simpelweg om meer water te drinken. Dit is ook ten goede voor je eigen medewerkers.

Waar kan je de perfecte waterkoeler voor kantoor vinden?

Als je een prettige plek zoekt waar je hoge kwaliteit waterkoelers kan vinden, ben je bij Nero Water op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de waterkoeler snel geleverd en geplaatst zal worden. Daarnaast staat service bij ons op de eerste plaatst, dus betrouwbaar zijn we in ieder geval! Bij een professionele samenwerking is dit altijd belangrijk.

 
 

 

 

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.