Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een leidingwaterkoeler voor op jouw kantoor

Zowel warm als koud water doormiddel van een leidingwaterkoeler

Een waterkoeler is handig om te hebben zodat al je medewerkers gemakkelijk kunnen hydrateren. Eén soort waterkoeler is de leidingwaterkoeler. Deze waterkoeler filtert het leidingwater, dit heeft verschillende voordelen ten opzichte van een flessenwaterkoeler. NERO water vertelt je er graag meer over deze voordelen van deze waterkoelers.

De werking van een leidingwaterkoeler

Voordat we je vertellen wat de voordelen van zo’n waterkoeler is, vertelt NERO water je hoe de werking van deze waterkoeler in elkaar zit. Zoals de naam al zegt wordt de waterkoeler op waterleiding aangesloten. Voor deze waterkoeler heeft het kantoor een wateraansluiting en stopcontact nodig. De koeler zal het leidingwater koelen en filteren, ook kan de machine het water verwarmen. Dit kan wel tot 80 graden Celsius.

De voor- en nadelen van waterkoeler op leidingwater

Leidingwaterkoelers hebben natuurlijk zowel voordelen als nadelen.

De voordelen zijn;

  • Je hoeft de waterkoeler niet bij te vullen en je kan hem ten alle tijden gebruiken.
  • Het gebruik van zo’n waterkoeler is jaarlijks goedkoper dan een flessenwaterkoeler.
  • De leidingwaterkoelers zijn milieuvriendelijker dan de flessenwaterkoeler.
  • Er kan maar liefst tot 280 liter water per uur gekoeld worden.

De nadelen zijn;

  • Deze waterkoeler kan alleen op een locatie staan waar het kantoor een waterleiding heeft en daarbij een aansluiting mogelijk is.

Het is dus afhankelijk van de plaatsing in je kantoor, je persoonlijke voorkeur en het aantal gebruikers of je voor een waterkoeler op waterleiding kiest.

Een leidingwaterkoeler bij NERO water

Ben je geïnteresseerd in deze soort waterkoeler of twijfel je nog? Neem gerust contact op met NERO water en wij geven je graag gepersonaliseerd advies. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit water, dat je waterkoeler snel geleverd en geplaatst wordt en zullen we jarenlang voor je klaar staan!

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.