Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een koud water tap voor jouw kantoor

Een koud water apparaat op kantoor brengt veel voordelen met zich mee. Maar de eerste stap is natuurlijk een keuze maken in welke waterdispenser voor koud water je graag wilt hebben. Je kan kiezen voor een leidingwaterkoeler, maar ook voor een flessenwaterkoeler! Woon jij in omgeving Oss en ben je op zoek naar een koud water tap? NERO vertelt je dan graag waarom een koud water apparaat fijn is om te hebben op kantoor!

Een leidingwaterkoeler

Een leidingwaterkoeler werkt zoals de naam zegt, de waterkoeler wordt aangesloten aan een leidingwaternet. Het waternet heeft een filter wat ervoor zorgt dat het kraanwater gezuiverd wordt van verschillende stoffen, namelijk bacteriën, chloor en andere onzuiverheden. Dit zorgt ervoor dat al je medewerkers fris en zuiver water hebben. De leidingwaterkoeler heeft geen kraan nodig op deze manier. Andere eigenschappen van de leidingwaterkoeler zijn;

  • Per uur kan de leidingwaterkoeler met 280 liter gevuld worden.
  • De waterkoeler kan alleen geplaatst worden op een plek waar een waterleiding is.
  • De leidingwaterkoeler is in verhouding goedkoper dan een flessenwaterkoeler.
  • Er worden geen plastic flessen gebruikt, dit betekent dat de leidingwaterkoeler milieuvriendelijk is.
  • Het is niet nodig om de leidingwaterkoeler bij te vullen!

Een flessenwaterkoeler

De flessenwaterkoeler werkt ook zoals de naam zegt, je zet een waterfles op de waterdispenser koud water. Bij een flessenwaterkoeler is het dan ook nodig om de waterfles met regelmaat te vervangen. De flessenwaterkoeler is wel wat flexibeler te plaatsen dan een leidingwaterkoeler, namelijk overal waar een stopcontact is. De flessen kan je met een hoge hoeveelheid inkopen en kan je vervolgens lang bewaren.

De waterkoeler bij NERO water

Woon jij in omgeving Oss en denk je dat de waterkoeler inderdaad een goede oplossing is voor jouw kantoor? Dan kan je gerust contact opnemen met NERO water en helpen wij je graag. Ben je toevallig ook op zoek naar koffie faciliteiten? Dan kan je al je faciliteiten bij NERO water.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.