Een visitekaartje voor uw bedrijf

Drinkwatersysteem

Op zoek naar een drinkwatersysteem?

Bent u op zoek naar een kwalitatief en natuurlijk drinkwatersysteem? De waterdispenser van NERO water en koffie zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kunt genieten van heerlijk water. 

Natuurlijk, mineraalhoudend drinkwater zuivert het lichaam en de geest en is daarom de meest verantwoorde dorstlesser. Wilt u ook genieten van ons water en een drinkwatersysteem kopen? Bestel direct het gewenste drinkwatersysteem, bijbehorende producten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat u wilt weten over ons water

Wist u dat ons lichaam voor maar liefst 70% uit water bestaat? Het wordt daarom geadviseerd twee liter zuiver water per dag te drinken.

Ons drinkwatersysteem biedt u hier een eenvoudige en gezonde oplossing voor. Wij winnen ons officieel erkende mineraalhoudende water uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Dit prehistorische drinkwater is uitstekend geconserveerd gebleven op een diepte van 198 meter.

Tijdens de winning wordt het water onder druk gezuiverd en gefilterd. Door middel van membranen worden er alleen watermoleculen doorgelaten. Hierdoor blijft uitsluitend zuiver water over.

Twee mogelijkheden voor een drinkwatersysteem

Wij bieden twee verschillende systemen aan: een flessenwaterkoeler en een leidingwaterkoeler. Beide systemen zijn zowel te huur als te koop. Kiest u voor een flessenwaterkoeler? Dan kunt u eenvoudig bij ons de benodigde flessen à 18,9 liter mineraalhoudend water bestellen. Kiest u voor een leidingwaterkoeler? Deze wordt direct op de waterleiding aangesloten en biedt u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater. Onze drinkwatersystemen:

  • Zijn volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen
  • Hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem

Als u een waterkoeler wenst

Wenst u een waterkoeler geïnstalleerd te hebben op uw kantoor, winkel, showroom, kantine, koffiecorner en/of thuis? Deze installatie wordt verzorgd door onze vakkundige medewerkers. Zij dragen er zorg voor dat uw drinkwatersysteem optimaal werkt en dat deze goed onderhouden wordt.

De koelreservoirs van onze drinkwatersystemen worden van binnenuit gekoeld met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel. Dit werkt energiezuinig en veroorzaakt geen waterdamp in uw systeem. Bovendien wordt hierdoor maximale hygiëne gewaarborgd en blijft het drinkwater van constante kwaliteit. Bestel uw waterkoeler direct!

Bestel een drinkwatersysteem

Heeft u behoefte aan een kwalitatief drinkwatersysteem dat u voorziet van mineraalhoudend of optimaal gezuiverd drinkwater? Bestel direct!

Met vragen kunt u bellen naar 0492-524494, mailen naar info@nerowater.nl of vul ons online contactformulier in. Wij voorzien uw pand graag van een gezond drinkwatersysteem!

Gratis proefplaatsing?

Heeft u vragen over onze drinkwatersystemen of wilt u een gratis proefplaatsing?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.