Een visitekaartje voor uw bedrijf

De perfecte koffie- en wateroplossingen in Someren

Als ondernemer in Someren weet u dat een goed functionerende werkplek niet alleen afhankelijk is van efficiënte medewerkers, maar ook van de juiste faciliteiten. Nero Water begrijpt dit als geen ander en biedt hoogwaardige oplossingen voor uw kantoor. 

Of het nu gaat om koffieautomaten voor kantoor of hot water dispensers, wij hebben de ideale zakelijke oplossingen om uw werkomgeving te verbeteren.

De sleutel tot productiviteit

Een koffiemoment op kantoor is vaak het hoogtepunt van de dag voor veel werknemers. Nero Water levert koffieautomaten speciaal ontworpen voor kantoren in Someren. Onze koffiemachines bieden niet alleen heerlijke koffie, maar verhogen ook de productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. 

Onze zakelijke koffieautomaten zijn voorzien van de nieuwste technologie en zijn gemakkelijk te onderhouden. Kies uit een breed scala aan koffieopties, van espresso tot cappuccino, om aan de smaakvoorkeuren van uw team te voldoen. Met Nero Water krijgt uw kantoor de brandstof die het nodig heeft om te schitteren.

Naast koffieautomaten voor kantoor, biedt Nero Water ook hot water dispensers die ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Water op kantoor is een eenvoudige, maar cruciale investering in de gezondheid en welzijn van uw team in Someren. Deze dispensers leveren direct heet water voor thee, soep of instant maaltijden. 

Ze zijn een onmisbare toevoeging aan uw kantooromgeving en maken wachttijden voor kokend water verleden tijd. Onze hot water dispensers zijn efficiënt en energiezuinig, wat resulteert in kostenbesparingen voor uw bedrijf.

Een Jura koffiemachine aanschaffen in Someren

Bij Nero Water streven we naar de hoogste klanttevredenheid. 

Onze service gaat verder dan alleen de verkoop van Jura koffiemachines en watercoolers. We bieden ook onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd optimaal functioneert. 

Daarnaast voorzien we u van hoogwaardige koffiebonen en waterflessen om uw koffie-ervaring compleet te maken. Bij Nero Water zijn we toegewijd aan het bieden van de beste service aan onze gewaardeerde klanten in Someren.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.