Een visitekaartje voor uw bedrijf

De koffie en water via dezelfde leverancier

De beste leveranciers voor koffie en water op kantoor

Een koffiemachine en een waterkoeler zijn beide essentieel op kantoor. Jouw medewerkers en klanten maken er gebruik van en wellicht jijzelf ook! Heb je nog geen koffiemachine op kantoor of ontbreekt het aan een waterkoeler op jouw kantoor in Nuenen of omgeving? Laat NERO Water dan de voordelen van beide faciliteiten uitleggen.

Voordelen van een waterkoeler op kantoor

Veel mensen vinden water voor bedrijven erg belangrijk. Het hebben van een waterkoeler op kantoor heeft dan ook veel voordelen, namelijk:

  • Een waterkoeler zorgt ervoor dat jouw werknemers goed gehydrateerd blijven.
  • Je hebt de keuze tussen een flessenwaterkoeler of een leidingwaterkoeler; kies degene die het beste bij jouw kantoor past.
  • Met de waterkoeler krijg je gefilterd en veilig drinkwater.

Voordelen van een koffieautomaat voor zakelijk gebruik

Koffiemachines op kantoor lijken soms vanzelfsprekend, maar dat is niet altijd het geval. Toch is het goed om een koffie volautomaat zakelijk te gebruiken. NERO water vertelt je waarom:

  • Houd je medewerkers tevreden met een koffieautomaat.
  • Krijg goede koffie op kantoor met een nieuwe koffiemachine.
  • Krijg productievere medewerkers met koffie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bijna 90% van de werknemers denkt dat ze een productievere dag hebben met koffiemachines op kantoor. Koffiepauzes dragen hier ook aan bij.
  • Krijg een goed imago bij je klanten met de koffiemachines.
  • Zorg voor een return on investment met een koffiemachine: je krijgt het bedrag van de koffiemachine terug in de productiviteit van je medewerkers en in je imago ten opzichte van je klanten.

Waar kan je water en koffie faciliteiten vinden?

Heb jij een kantoor in Nuenen of omstreken en ben je op zoek naar een koffiemachine en waterkoeler voor op kantoor? Neem dan contact op met NERO water en onze professionals helpen je graag verder bij het maken van je keuze.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.