Een visitekaartje voor uw bedrijf

De juiste waterkoeler kopen, hoe doe je dit?

Waterkoelers zijn altijd handig, maar op kantoor kan dit vooral van belang zijn. Toch kan het zijn dat je moeite hebt met een keuze maken van waterkoeler, wil je een leidingwaterkoeler of een flessenwaterkoeler? Woon jij rondom Someren en wil je een watertap kopen? Dan vertelt NERO water je waarom een watertap kopen voor kantoor handig is.

De flessenwaterkoeler

De naam van de flessenwaterkoeler zegt het al, maar het is een waterkoeler waarbij je de waterfles bovenop zet. Als je zo’n water dispenser gaat kopen is het nodig om de koeler regelmatig te vullen, dit doe je door de fles te vervangen. De flessenwaterkoeler kan je overal plaatsen waar een stopcontact is. De flessen kan je veel inkopen en langdurig bewaren.

De leidingwaterkoeler

Naast de flessenwaterkoeler is er ook nog een leidingwaterkoeler.  De leidingwaterkoeler sluit je aan op een leidingwaternet. Dit waternet heeft dan een filter, waardoor het kraanwater gezuiverd wordt van chloor, bacteriën en andere onzuiverheden. Zo ben je er zeker van dat je water er zuiver en fris is. Voor de leidingwaterkoeler heb je dan ook geen kraan nodig. Een aantal eigenschappen van de leidingwaterkoeler zijn;

  • Je hoeft de leidingwaterkoeler niet bij te vullen;
  • De waterkoeler kan je alleen plaatsen waar een waterleiding is;
  • In verhouding is een leidingwaterkoeler goedkoper dan flessenwaterkoeler;
  • De leidingwaterkoeler is ook wat milieuvriendelijker, omdat er geen plastic flessen gebruikt worden;
  • 280 liter kan gekoeld worden met de leidingwaterkoeler per uur.

Een waterkoeler bij NERO water

Ben jij geïnteresseerd en wil je graag een waterkoeler kopen? Dan helpen je graag bij NERO water verder. Ook kan je bij NERO water profiteren van de koffie faciliteiten, zo heb je beide faciliteiten bij hetzelfde aanspreekpunt.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.