Een visitekaartje voor uw bedrijf

De ideale koffie- en wateroplossingen voor bedrijven in Deurne

In het bruisende industriecentrum van Deurne is Nero Water een vertrouwde naam als het gaat om hoogwaardige kantooroplossingen voor water en koffie. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goed gehydrateerd personeelsbestand te hebben. Een koffieautomaat voor uw kantoor is essentieel om de productiviteit en moraal van uw medewerkers in Deurne te verhogen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan koud water dispensers en koffieautomaten voor kantoren in Deurne. Als u op zoek bent naar de perfecte oplossing om uw medewerkers gehydrateerd en alert te houden, dan bent u bij Nero Water aan het juiste adres.

Van koud water dispensers tot Jura koffiemachines

In een dorp waar het bedrijfsleven altijd in beweging is, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste voorzieningen voor uw personeel. Onze koud water dispensers voor kantoren bieden niet alleen verfrissing, maar dragen ook bij aan de gezondheid en productiviteit van uw team. Onze dispensers zijn voorzien van geavanceerde filters om ervoor te zorgen dat het water altijd schoon, fris en smaakvol is. Bovendien zijn onze dispensers stijlvol en ruimtebesparend, waardoor ze perfect passen op uw kantoor in Deurne.

Nero Water biedt een scala aan koud water machines die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar een compacte tafelmodel dispenser of een staande machine met extra capaciteit, wij hebben de juiste oplossing voor uw werkplek. Onze machines zijn energiezuinig en eenvoudig te onderhouden, zodat u zich kunt concentreren op het werk terwijl uw medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot verfrissend koud water.

Uw complete koffie- en waterpartner in Deurne

Het hebben van water op kantoor is niet alleen een luxe, maar een belangrijke investering in productiviteit van uw team in Deurne. Voldoende water draagt bij aan betere concentratie en alertheid, en dat is precies wat Nero Water biedt. Onze koud water dispensers en koffiemachines zijn de ideale aanvulling op elke kantoorruimte, waardoor uw medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot heerlijk koud water gedurende de werkdag.

Nero Water is uw partner in het creëren van een gezondere en productievere werkomgeving in Deurne.  Met onze koud water dispensers en koffieautomaten voor kantoren zorgen we ervoor dat uw personeel optimaal presteert. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw kantooromgeving kunnen verbeteren met de perfecte water en koffievoorzieningen. 

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.