Een visitekaartje voor uw bedrijf

Al je drinkfaciliteiten via één aanspreekpunt

Woon jij in omgeving Someren en heeft jouw bedrijf nog drinkfaciliteiten nodig? Dan kan NERO water je goed verder helpen. NERO water is namelijk al jarenlang gespecialiseerd in koffiefaciliteiten en waterfaciliteiten. Dit komt door de garantie, service en efficiency die NERO water biedt. NERO water voor bedrijven levert namelijk mineraal houdend drinkwater. Voor koffie levert NERO water Jura koffiemachines op kantoor en van het eigen merk koffiebonen, NERO beans.

NERO water

NERO water biedt waterkoeler op kantoor. NERO water biedt leidingwaterkoelers en flessenwaterkoelers.

 

Leidingwaterkoelers werken op een leidingwaternet. Het waternet heeft een filter, dit zorgt ervoor dat het kraanwater gezuiverd wordt. Al het chloor, de bacteriën en de onzuiverheden worden verwijderd. De voordelen hiervan zijn dat je de waterkoeler niet hoeft bij te vullen, de leidingwaterkoeling is milieuvriendelijk en in verhouding goedkoop.

De flessenwaterkoeling werkt op flessen van water. Deze vervang je zodra het water op kantoor op is. De koeler vul je dus regelmatig bij. De flessenwaterkoeler kan je overal plaatsen waar een stopcontact is, je hoeft dus niet op zoek naar een leidingwaternet.

NERO koffie

NERO koffie zorgt ervoor dat jouw klanten een goede indruk krijgen over je bedrijf zodra ze een kopje koffie hebben geproefd. Daarnaast motiveer je je personeel met goede koffie om goed samen te werken en een informele band te krijgen. Dit zorgt ervoor dat het personeel harder werken en is het koffieautomaat zakelijk dus een return on investment. Bij NERO koffie kan je terecht voor zowel het koffie volautomaat zakelijk als de koffiebonen. Zo heb je alles in een keer geregeld!

Profiteer van NERO water en NERO koffie

Is jouw kantoor gevestigd in omgeving Someren? En wil je ook profiteren van beide drinkfaciliteiten via een aanspreekpunt? Neem dan contact op met NERO water zodat wij je met garantie en service kunnen helpen! Zo geniet jij en je klanten snel van een waterkoeler en koffiemachine op kantoor.

Informatie aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterautomaat kopen?

Bestel direct een waterautomaat via ons bestelformulier of neem contact op.

Flessenwater-koeler kopen?

De waterflessen met water uit een Ministerieel erkende bron leveren wij binnen 1 werkdag bij u op kantoor of thuis. Deze flessen hebben een inhoud van bijna 19 liter.

Leidingwater-koeler kopen?

De leidingwaterkoelers worden bij u op kantoor direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater.

Water nabestellen?

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.