Flessenwaterkoelers

Bestel een flessenwaterkoeler voor uw kantoor

Neem contact op via de contactpagina en bestel direct een flessenwaterkoeler

Waarom een flessenwaterkoeler?

Ons drinkwatersysteem met waterflessen biedt u mineraalhoudend bronwater. Dit water is gewonnen uit de officieel ministerieel erkende bron Mierl’eau. Bij ons kunt u flessen van 18,9 liter kopen. Al vele jaren is dit drinkwatersysteem de meest betrouwbare en toonaangevende variant op de markt.

Water nabestellen

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.

Deze eigenschap heeft als resultaat dat uw waterkoeler zeer energiezuinig werkt, dat het drinkwater van constante kwaliteit blijft, dat maximale hygiëne gewaarborgd wordt en dat er geen waterdamp in uw systeem ontstaat. Kortom, plaats vandaag nog uw bestelling!

Heeft u flessen nodig voor uw flessenwaterkoeler? Of heeft u behoefte aan andere producten? Bestel direct. Met vragen belt u naar 0492-524494, mailt u naar info@nerowater.nl of vult u ons online contactformulier in. Bij ons kunt u de juiste waterflessen kopen!

Bestel online water voor uw flessenwaterkoeler

Bestel direct gemakkelijk en snel water voor uw waterdispenser!

Accessoires

Beschikt u al over een flessenwaterkoeler, maar wenst u bijpassende producten te bestellen? Bij ons kunt u de benodigde waterflessen voor uw flessenwaterkoeler bestellen. Om deze waterflessen ruimtebesparend en eenvoudig op te bergen, bieden wij een praktisch flessenrek aan.

Wenst u deze flessen zo eenvoudig mogelijk te verplaatsen? Besluit dan onze ingenieuze handgrepen te kopen. Ook bieden we dozen met 1000 stuks plastic of kartonnen bekers aan. Bestel ook meteen de bekercollector voor gebruikte bekertjes. Tot slot hebben wij nog diverse siropen om uw gezuiverde bronwater van een smaakje te voorzien.

Bestel online accessoires voor uw flessenwaterkoeler

Bestel direct gemakkelijk en snel accessoires voor uw waterdispenser!

Het belang van voldoende, natuurlijk vocht

U heeft vast al eens ergens gehoord of gelezen dat ons lichaam voor maar liefst 70% bestaat uit H₂O. De aanbeveling om 2 liter gekoeld water per dag te drinken, mag dan ook geen verrassing zijn. Maar voor veel mensen is het wel ontzettend lastig deze hoeveelheid te halen.

Wij bieden u de oplossing in de vorm van een waterdispenser. Hierdoor kunt u uiterst eenvoudig natuurlijk, gefilterd en lekker koud drinkwater tot u nemen.

Weet u al waar u uw flessenwaterkoeler wilt hebben? In uw eigen kantoor, in de kantine, in de wachtkamer of misschien wel in de vergaderruimte? Laat het ons weten. Dan komt een van onze vakmensen de installatie van uw gewenste waterkoeler verzorgen en beschikt u snel over heerlijk gekoeld water.

Bel ons
Mail ons

×

Vraag een offerte aan