Previous Frame Next Frame
  • .

    .

    .

Waterkoeler voor thuis of kantoor

Nero Water biedt 2 verschillende mogelijkheden voor een waterkoeler; een flessenwaterkoeler of leidingwaterkoeler. De leidingwaterkoeler worden direct op de waterleiding aangesloten en bieden u in een handomdraai gezuiverd koel of heet leidingwater. Bij ons is het mogelijk een waterkoeler te huren of te kopen. 

De inzet van waterkoelers levert een enorme besparing aan koffie, thee, suiker, melk en frisdranken. 

Klik op de categorie flessenkoeler of leidingwaterkoeler om ons assortiment te zien

Flessenwaterkoelers
Leidingwaterkoeler

Waterkoeler huren of kopen?

Om kwaliteit te waarborgen verricht Nero Water bij het huren van een waterkoeler alle onderhoud en reiniging . Tevens wordt het exterieur van de installatie voor gekoeld drinkwater schoongehouden en gecontroleerd op eventuele defecten. Bij het huren van een waterkoeler dient hiervoor een onderhoudscontract afgenomen te worden. De Nero Water servicedienst verzorgt dit uitgebreide sanitaironderhoud tweemaal per jaar. Hierbij wordt de koeler grondig gereinigd en worden alle componenten vervangen die in aanraking komen met water.

Milieuvriendelijke en energiezuinige waterkoelers

De waterkoelers van Nero Water hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat en zijn derhalve volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen. Al onze modellen worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem, tegen knoeien, bacteriën en grote luchtbellen.

De koelreservoirs van onze drinkwatersystemen worden van binnenuit gekoeld. Dit werkt energiezuinig en veroorzaakt geen waterdamp in uw systeem. Voor het koelsysteem wordt gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel.