Een visitekaartje voor uw bedrijf

Zakelijk koffiemachine huren in Mierlo?

Koffie op de werkvloer

Koffie is een van de meest gedronken warme dranken in Nederland. Als werkgever is het dan ook belangrijk om een kwalitatief koffiemachine voor een klein kantoor aan te bieden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 60% van de mensen kwaliteitskoffie belangrijker vinden dan een personeelsuitje. Een koffiemachine voor zakelijk gebruik huren in Mierlo om te profiteren van de voordelen? NERO vertelt je welke voordelen een koffiemachine zakelijk huren met zich meebrengt.

De voordelen van een koffiemachine op kantoor

Het eerste voordeel is dat je medewerkers het gemak hebben om ’s ochtends snel een kopje koffie te halen. Zo kunnen je medewerkers hun dag goed starten. Dit doen veel mensen namelijk graag met koffie. Je medewerkers hoeven niet meer hun koffie vanuit huis mee te nemen of ergens anders te halen. 

Daarnaast zorgt een goed koffieapparaat voor veel productiviteit. Uit onderzoek is gebleken dat de werkdag van 89% van de werknemers verbeterd wordt met maar één kopje koffie. Daarnaast zorgen de koffiepauzes voor meer productiviteit.

Het imago van je bedrijf wordt verbeterd door een goed koffiezetapparaat te huren. Zodra je klanten binnenkomen kan je namelijk een kwalitatief kopje koffie aanbieden. Heb je een oud en niet meer zo goed koffiezetapparaat? Dan kan dit een slechte indruk achterlaten bij je huidige klanten, maar ook bij de potentiële klanten die je ontvangt op kantoor. Je kan koffie zien als een soort visitekaartje van je bedrijf, deze wil je natuurlijk goed hebben!

Tot slot verbeter je ook met een gehuurd koffiemachine op kantoor de sfeer op de werkvloer. Je medewerkers kunnen zo gemakkelijk een praatje maken bij het koffiezetapparaat. Heb je goede koffiebonen? Dan gebeurt dit zelfs meerdere keren op de werkvloer. Zo ontstaat er een informele en fijne sfeer op kantoor.

Koffiefaciliteiten bij NERO

Ondanks dat het huren van een koffiemachine veel voordelen met zich meebrengt, kan het een nadeel zijn dat het lastig is om een goed koffiemachine te vinden. Daar kan NERO water je goed mee helpen. Is je kantoor in Mierlo gevestigd? 

Neem dan contact op met NERO en wij helpen je graag verder!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!